Konsultuthyrning för framtiden

Vi är inget vanligt bemanningsföretag, vi är bemanningsföretaget som föredrar att kalla oss Rekryteringsbyrå. För oss är professionell konsultuthyrning en typ av rekryteringslösning som är nära förknippad med kvalitet, service, kund samt kandidatupplevelse. Vi månar om att våra konsulter ska trivas, ha bra villkor och en närvarande konsultchef. Trivs våra konsulter med oss så får vi också nöjda kunder. Våra konsultchefer är specialister med mångårig erfarenhet av rekrytering, beteendevetenskap och ledarskap med en bakgrund inom det område som de rekryterar till. Våra kandidatspecialister intervjuar ständigt och proaktivt talanger inom våra kompetensområden, vilket garanterar ett stort, aktivt nätverk. Snabbhet och precision är våra nyckelfaktorer till framgång.

 

Kontakta oss

Vi är glada över våra konsulters omdömen

Wise Professionals har lyssnat in och kunnat ge alternativ på lösningar och kompetens. Längre diskussioner om uppdragets innehåll och fokus på beteenden har gett varaktiga och framgångsrika resultat i vår organisation. Löpande uppföljning från Wise gör att konsulterna är trygga och att vi kan jobba proaktivt och vara "beredda" inför att nästa behov uppstår.

Martina Törnsten, Lönechef, Axstores

”Att vara konsult passar mig som är självgående och kan ta egna initiativ. Jag både vet och känner att jag ger ett mervärde till kunden. Wise Professionals har ett namn som ger status när man kommer till kund.”

Jasmine

”Dina önskemål kommer först! Det känns skönt att kunna vara ärlig med hur man ser på sin framtid och uppdrag med sin konsultchef”

Camilla

”Konsultchefer som ser till att jag mår bra och trivs ute på mina uppdrag samt ser till mina behov ger mig möjligheten att få prova på spännande branscher.”

Katarina

Hyra en konsult - vår process

Ansökan

Vi utser ett dedikerat projektteam bestående av en konsultchef och en Talent Acquisition Specialist. Teamet följer med er under hela processen. Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil för den konsult ni har behov av.

Matchning

I matchningsprocessen arbetar vi snabbt och effektivt för att hitta rätt kandidater till just din organisation. Vi matchar ert behov mot kandidater i våra egna nätverk, vårt konsultnätverk, i externa databaser och genom annonsering.

Presentation

Efter 1-3 veckor - i bland inom några dagar, presenterar vi kandidater för er som matchar mot uppsatt kravprofil. Antalet kandidater kan variera utifrån tillgänglighet och svårighetsgrad på uppdraget. Vi tar alltid två referenser på slutkandidaten. Vi kan också erbjuda mer djupgående bakgrundskontroller.

Anställning

Hos oss kan konsulter vara anställda tillsvidare eller som underkonsult. Anställningsform beror på uppdragets form och/eller konsultens önskemål. Vi är måna om att erbjuda våra konsulter trygg anställning och har kollektivavtal med Unionen.

Uppföljning

Vi har löpande avstämningar med konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Som en del av vårt ansvar som arbetsgivare genomför vi även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs.

Kontakta oss

 

Vi är specialister på konsultuthyrning inom

Besök våra kontor

Vi hjälper dig med konsultuthyrning! Kontakta oss eller besök någon av våra kontor, vi finns i StockholmGöteborg och Malmö med omnejd. Du kan även fylla i formuläret här så kontaktar vi dig.

 

En kort film om Rekryteringsbyrån

Läs mer

Exempel på uppdrag vi genomfört

Läs mer om konsultuthyrning

Lär dig något nytt, inspireras och få tips med våra whitepapers, event och blogginlägg.