Rekryteringsutbildning

Utbildning för dig som vill rekrytera kompetensbaserat

kompetensbrist

Vi utbildar dig och din verksamhet i metoden kompetensbaserad rekrytering genom öppen rekryteringsutbildning, företagsanpassade lösningar och individuell coachning.

Läs mer

Höj kvaliteten

Boosta chefer, ledare och specialister

Kampen om de bästa medarbetarna är hård. För att inte tappa toppkandidater till dina konkurrenter behöver du en effektiv och personlig rekryteringsprocess, men också – goda representanter för företaget. Många chefer och ledare rekryterar, men alla har inte de rätta förutsättningarna. I vår rekryteringsutbildning får du de praktiska verktygen du behöver för att genomföra objektiva kompetensbaserade rekryteringar där potential och kompetens står i fokus istället för magkänsla. Rekryteringsutbildningen är hands-on och vi utgår alltid från er egen process och verksamhetens unika behov. Jobbar du med HR på heltid? Vi gör också rekryteringsutbildningar för att fräscha upp specialisters kunskaper och ta er rekrytering till nästa nivå.

Få nöjda kandidater

rekryteringsföretag malmö

Kandidatupplevelsen är av stort värde för oss! Vi vet vad som krävs för att göra ett gott intryck som arbetsgivare. Vår egen kandidatupplevelse ligger på 72 i NPS-värde för intervjuer och -6 för ”nej tack” – långt över genomsnittet. Snittvärdet för intervjuer generellt ligger på 62 globalt, och snittvärdet för avslag i rekryterings- och bemanningsbranschen ligger på -21. Självklart delar vi mer än gärna med oss av våra erfarenheter i vår rekryteringsutbildning.

Rekrytera fördomsfritt

Rekryteringsutbildning med mångfaldsfokus

Att arbeta aktivt med mångfald och inkludering är en förutsättning för att bygga en fungerande kompetensstrategi och framgångsrika team. Vi tror på människans kompetens och potential och arbetar enbart med metoder fri från all form av diskriminering. Styrkan finns i medarbetares olikheter och en blandning av kön, bakgrunder och åldrar på arbetsplatsen vidgar perspektiven, breddar kompetensen och driver innovation. Detta är självklart inkluderat i vår rekryteringsutbildning.

platsannons

Vad behöver du just nu?

Forma din egen rekryteringsutbildning

Med oss får du möjlighet att skapa just den rekryteringsutbildning som passar din verksamhet bäst. Välj en eller flera varianter som känns rätt, så sätter vi ihop programmet tillsammans!

01.

Film och digitalt

Digitala rekryteringsutbildningar efterfrågas av många medarbetare och är i många fall ett komplement till en annan form av utbildning. Våra digitala utbildningar inom rekrytering består i en eller flera film-moduler som medarbetaren kan planera in att titta på när det passar. Modulerna kan återanvändas och till exempel vara en del av en introduktion eller ett ledarskapsprogram. För chefer och ledare som inte rekryterar så ofta kan det också vara värdefullt att skicka ut en film-modul inför intervjun som fräschar upp rekryteringskunskaperna i intervjuteknik. Du väljer helt själv om det är du, din kollega eller någon av våra rekryteringskonsulter som ska undervisa i filmerna. Resten sköter vi!

02.

Lärarledd rekryterings­utbildning

Vid vissa tillfällen passar det bättre med en lärarledd utbildning på plats i era eller våra lokaler. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att utbilda både grupper och individer. Eftersom vi alla är riktiga nördar på rekrytering brukar energin smitta av sig, så se fram emot ett både kärnfullt och inspirerande pass!

03.

PT-timmar

Personlig tränare finns inte bara på gymmet. Hos oss kan du få din alldeles egna rekryterings-PT som coachar dig under en period då du behöver lite mer stöd. Upplägget gör vi tillsammans och det kan handla om allt ifrån att sitta med vid intervjuer och komma med feedback till att gå igenom processer eller dokument.

04.

Train the trainer

Riktigt vassa personer är riktigt vassa just för att de alltid strävar efter att bli bättre. Train the trainer är en rekryteringsutbildning för dig som redan är proffs på rekrytering och HR, men som vill ha en uppfräschning eller bara lite påfyllning i idébanken. Det kan också handla om att vi hjälper er att uppdatera ert utbildningsmaterial som ni sedan tar vidare själva internt.

05.

Föreläsningar

Frukostar, aw:s, lunchseminarier, kickoffer – we’ve done ‘em all! Välkommen med ditt önskemål om du behöver någon som pratar HR-trender, rekrytering, Employer Branding, kandidatupplevelse, mångfald eller något annat av våra specialistområden.

Läs mer om våra föreläsningar och workshops.

Ett urval av kunder vi jobbat med

Rekrytering på rätt sätt

Ökad kunskap – bättre kvalitet!

Berätta vilken typ av rekryteringsutbildning du är intresserad av så kontaktar en rådgivare dig inom kort.