Projektledare

Vill du rekrytera en ny projektledare?

Vi hjälper dig att rekrytera en projektledare med rätt driv och ansvarstagande. Någon som känner sig bekväm med ledarskap och har kunskap inom din bransch. Som vill samarbeta med kollegorna för att nå strålande resultat och har förmågan att kommunicera på ett engagerande sätt. Du vet bäst själv vilka mål du har med rekryteringen av en ny projektledare. Därför tar vi oss tiden att lära känna din arbetsplatskultur och affärsmål för att anpassa vårt arbete därefter.

Läs mer

Rätt person på rätt plats

Rekrytera rätt projektledare för jobbet

Det kan vara svårt att hitta rätt projektledare att rekrytera, eftersom en framgångsrik projektledare inom en bransch och företag inte nödvändigtvis fungerar lika bra på en annan plats. Men gemensamt för alla är att de gör just vad titeln ger uttryck för: de leder projekt. Projektledaren har ett visst helhetsansvar och ska driva arbetet från start till mål. Ofta är de med från idéstadiet till förberedelserna, genom själva utförandet och vidare till uppföljning.

Rollen kräver en person som kan arbeta långsiktigt, men samtidigt stanna upp och hänga med i vad som sker just nu. Det gäller att förutse eller tidigt upptäcka utmaningar innan problemen eskalerar. Projektledaren ska även ha modet att fatta svåra beslut, men inte vara rädd för att fråga om råd när någon annan kan ge välbehövd input. En projektledare som är bra på att bibehålla balans kan göra stor skillnad för arbetets framgång.

platsannons

Enkelt och smidigt

Så går rekrytering av projektledare till hos oss

När vi rekryterar projektledare börjar vi med att sätta ihop en kravprofil tillsammans med dig. Tanken med det är att definiera vad du vill få ut av rekryteringen. Vilken sorts projektledare är du ute efter? Frågor som erfarenhet, utbildning och kompetens vad gäller olika mjukvaror och språk tas upp. När kravprofilen är klar inleds vårt arbete med att hitta kandidater som passar dig, ditt företag och rollen som ska tillsättas. Vi hör av oss igen när vår rekrytering har nått fram till ett par projektledare som verkar passa dina önskemål, utifrån det vi har förstått genom mötet med ditt företag och kravprofilen.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om att rekrytera projektledare.

Vi berättar gärna mer

Kontakta oss