Konsultchef

Jobba som konsultchef hos oss

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, samtidigt som vi driver positiv och värdeskapande förändring.

Läs mer

Kompetens och kvalitet

Affärsmässig konsultchef med intresse för människor

Som konsultchef ansvarar du för hela processen i vår konsultuthyrningsaffär – kundbearbetning, rekrytering, matchning, anställning och personalansvar för konsulter.

Vi rekryterar smartare

I rollen som konsultchef är det en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till sina konsulter. Med stort engagemang förväntas du driva in affärer från start till avslut, förstå kundens behov och vara konsultativ kring kompentensförsörjning och rekrytering. Rollen som konsultchef är bred och du förväntas du också searcha kandidater, genomföra intervjuer, personbedömningar och referenstagningar samt att proaktivt utveckla kandidat- och kundnätverk samtidigt som du ansvarar för dina kundrelationer och har personalansvar för dina konsulter.

Kandidatens upplevelse är din USP

Kandidatupplevelse är av yttersta vikt för oss och du har ett stort ansvar att se till att alla kandidater får en bra upplevelse i samarbetet med dig oavsett om de får jobbet eller inte. Vi är mycket stolta över vårt NPS för våra konsulter på + 47, ett kvitto på goda relationer vi fortsätter att vårda.

Är du som oss?

Är du en affärsmässig och resultatinriktad konsult med stort intresse för människor och erfarenhet av rekryteringsyrket och ledarskap, som tycker att beskrivningen av oss som arbetsplats verkar lockande? Är du lika proffsig och konsultativ i mötet med människor som duktig projektledare? Varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss så kontaktar vi dig nästa gång vi har en roll som rekryteringskonsult är ledig i den region du önskar!

Du som konsultchef

Vem vi tror att du är

rekryteringsannonser remote work

Du är nyfiken och modig

Denna roll kräver att du ligger i framkant inom innovation och är uppdaterad inom de metoder som krävs för att rekrytera inom talangmarknaden. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell

Det för oss är viktigt att vårt arbete utförs med kvalitet rakt igenom. Allt från kandidatupplevelse till kundupplevelse och att följa en evidensbaserad metodik för mer lyckade och fördomsfria rekryteringar.

Du är affärsmässig

Du har en stor egen drivkraft och älskar att göra affärer. Du är förtroendeingivande, initiativrik och duktig på att skapa och underhålla relationer.

Du är kommunikativ

Genom din mycket goda kommunikativa förmåga i tal, ochskrift på svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och lyckas få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället

Förståelse för de förväntningar, förhoppningar, och drömmar som ryms i varje rekrytering är enormt viktigt i denna roll.

Du är klok

Du förstår att kandidatens upplevelse såväl som mångfald inte bara är behjärtansvärt utan att det är affärskritiskt och smart.

glad-kvinna-och-man

Vilka är vi på Wise Professionals?

Vi utmanar rekryteringsbranschen – på riktigt! Vill du vara med på den resan tillsammans med oss? Att bli en ”wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du läsa mer om hur det är att bli en del av vårt gäng? Följ oss på Instagram och LinkedIn.

Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område. Idag är vi över 45 anställda och cirkaa 250 uthyrda konsulter. Wise Professionals arbetar branschbrett med starka varumärken. Hos oss kan du bland annat jobba som rekryteringskonsult, konsultchef och kundansvarig säljare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till oss!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod både i våra kunduppdrag och i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan!

Följ oss på Instagram