Skip to content

Möt våra medarbetare

Det här är Hanna Sundwall

En säljare som brinner för att sätta människor och organisationer i rörelse!

Mitt äventyr

Jag har en lång bakgrund inom försäljning, marknadsföring och projektledning inom detaljhandeln. En nästan lika snabb bransch som den här och skulle jag summera det hela så har det alltid handlat om att förflytta sig mot ett givet mål. Jag har haft en rad olika roller och arbetat i flera olika funktioner genom åren vilket göra att jag kan sätta mig in i mina kunders utmaningar på ett sätt som behövs för att vi ska lyckas tillsammans. Jag trivs superbra i den rollen jag har nu som kundansvarig!

Jobba på Wise Professionals

Ett kul jobb med härliga kollegor, jag träffar många intressanta personer och företag och lyssnar på intressanta och spännande planer och utmaningar större delen av min dag. Det är ett utåtriktat jobb, allmänbildande och det händer alltid något nytt och oväntat. Jag känner genuint att vi kan bidra med värde till våra kunder och partners utifrån vårt samlade perspektiv av allt vi möter. Det går fort i den här branschen men jag känner mig ändå lugn och trygg inför det som händer under en dag. Det är ju så det är hela tiden…

Nyfikenhet 

Jag har nog alltid varit nyfiken och ställer gärna fråga på fråga. Tycker på riktigt att det är intressant att höra lite om mycket. Genom att vara nyfiken och framförallt intresserad av utmaningar och händelser i mina kunders verksamheter likväl internt om våra egna så tror jag att vi hela tiden blir bättre och kan utvecklas i den takt vi behöver. Så givande!

En dag i mitt liv

Före lunch… Försöker alltid se till att träffa kunder på förmiddagen, gärna direkt vid 8 eller 8.30. Det är en bra, trevligt start på dagen. Sen rasslar det till och tiden går otroligt fort till lunch.

Efter lunch… Även här går tiden lika fort. Arbetar på med allt som behöver göras till dagen är slut. Det är många korta puckar som måste lösas samma dag som jag varvar med en del större utvecklingsaktiviteter. Påminner mig själv om att röra på mig lite då och då.

På kvällen… Försöker alltid få till kvalitetstid med familjen innan barnen somnar, sen ska allt annat hända haha. Skämt och sido brukar jag blanda hej vilt mellan att träffa vänner, träna framför youtube, måla om en möbel eller total slapptid framför tvn.  

Redo för den roligaste tiden i din karriär?

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

5 sätt att främja psykisk hälsa på jobbet

Vi är alla medvetna om vikten av fysisk hälsa, men låt oss inte glömma bort den osynliga kraften – vår mentala hälsa. Här är några konkreta åtgärder för att främja psykisk hälsa på jobbet.
Blogg

Hur påverkas vi av 24-månadersregeln?

Här är de viktigaste frågeställningarna som diskuterades i Wise Group webinar om 24-månadersregeln i uthyrningslagen.
Event

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Event

Wiseful Learning #38

Event

Lönefika för lönechefer 21 maj

Event

Administration Day 2024

Event

Lönefika för lönechefer 18 april

Event

Wiseful Learning #37 – Rekryteringsbolagen – Näringslivets grindvakter

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Event

Jobbar du med ekonomi? Kom och fika med oss!

Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Event

Wiseful Learning #36: Vad kan företag vinna genom att addera ljud till sin Employer Branding- och rekryteringskommunikation?

Event

Inspiration Lön 2023 – Sveriges största löneevent

Oscarsteatern
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Event

Wiseful Learning #35 – Talent Pipeline – så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!

Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Ta del av mer inspiration