Skip to content

Intresseanmälan – Lönespecialist/Löneadministratör till Göteborg

Göteborg
Just nu söker vi fler lönekoordinatorer, lönespecialister, lönechefer och löneadministratörer till kommande konsultuppdrag! Skicka in din intresseanmälan idag!

Via denna annons har du möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta inom lön via oss på Wise Professionals i Göteborg. Vi märker att alltfler kunder efterfrågar denna kompetens, därför träffar vi på Wise Professionals proaktivt kandidater med ambitionen att sedan kunna matcha in dem i uppdrag som vi får in. Nu söker vi dig som är eller vill arbeta inom lön. Om du känner att kvalifikationerna nedan stämmer in på dig – skicka in din intresseanmälan!

Ditt uppdrag

I rollen som lönespecialist är ditt huvudsakliga fokus att hantera hela lönekedjan från ”ax till limpa” du jobbar operativt men lönerna till utbetalning.

Exempel på arbetsuppgifter (obs. arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kund)

  •  Hela löneprocessen från ”ax till limpa”
  • Aktivt jobba med digitalisering och effektivisering av löneprocessen
  • Bistå bolagens HR- och ekonomiavdelningar och andra intressenter med diverse rapporter.
  • Rapportering, statistik och kontakt med myndigheter.
  • Hela kedjan av pension- och försäkringsadministration
  • Semesterskulds- och årsskifteshantering
  • Kollektivavtal – Kunskaper, tolkningar samt bevakningar av förändringar kring gällande avtal för både kollektivanslutning medarbetare och tjänstemän.
  •  Hantering av lönerevision och ansvar för lönepolicy

Din bakgrund

Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom området lön och praktisk erfarenhet som lönespecialist, löneadministration, lönekoordinator eller som lönechef. Vi ser gärna att du har kunskap om flera olika kollektivavtal och att du har en bred erfarenhet inom lön och även inom pensions och försäkringsadministration.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar ofta sker snabbt. Då bolaget ständigt arbetar med att effektivisera löneprocesserna ser vi att din nyfikenhet och erfarenhet gör att du kommer med initiativ och idéer som förbättrar det dagliga arbete för att ha en effektiv löneprocess. För att trivas i rollen gillar du att ha ”kunden i fokus” och kan bygga och upprätthålla relationer med dina kollegor på plats och företagets medarbetare och ser värdet i att ge en god service.

Visst låter detta som otroligt roliga arbetsuppgifter?! Vi ser fram emot din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals_lon.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver, Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb