Att arbeta som konsult

Wise Professionals arbetar tillsammans med några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivarvarumärken. Att arbeta som konsult innebär det spännande uppdrag hos välkända arbetsgivare och med stor möjlighet till personlig utveckling. I konsultrollen möter du olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklas och bygger på ditt CV.

Så fungerar det

Vi strävar efter att ha ett professionellt men ändå personligt förhållningssätt när vi är i kontakt med dig som blivande konsult. På så sätt lär vi känna dig och dina intressen och kan matcha dina önskemål mot intressanta uppdrag. Vi är måna om att ha kontinuerlig kontakt med dig som konsult och att följa din utvecklingsresa hos oss.  Det gör vi genom täta och regelbundna avstämningar, detta för att säkerställa att du trivs och är nöjd. Våra konsultchefer samarbetar med max 25 konsulter vilket innebär att du arbetar i nära dialog med din konsultchef som ständigt är lyhörd för din utveckling. Våra konsultchefer finns till för dig, för att coacha och vägleda dig i din karriär.

Vad får jag?

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, och anslutning till vårt kollektivavtal  –  inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning!

Som konsult har du en kontinuerlig kontakt med din konsultchef som stämmer av att du mår bra och trivs.

Så här säger våra konsulter

Läs mer om konsultrollen

Ta del av våra whitepapers och blogginlägg.

Låter det intressant? Hör av dig!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!

 

Konsultportal

Välkommen till Wise Professionals konsultportal – en mötesplats för dig som arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. För att logga in använder du de uppgifter du fått från din Konsultchef.

Logga in i konsultportalen