Rekryteringsföretag i Stockholm med expertis inom rekrytering & attraktion

Wise Professionals är rekryteringsföretaget som utmanar en traditionell bransch att förnya synen på rekrytering. Vi arbetar med rekrytering och konsultuthyrning inom flera specialistområden där vi alltid har kandidatupplevelse i fokus och agerar konsulterande specialister för alla våra kunder. Vi är specialister inom HR, lön, ekonomi och finans, marknad och kommunikation, Business Administration samt tjänster inom projekt, teknik och inköp. 

Rekrytering och konsultuthyrning är vår kärnaffär. Vårt ”why” är att vara ett rekryteringsföretag i framkant som vågar sticka ut hakan och utmana branschens gamla sanningar för att förnya synen på rekrytering. Därför erbjuder vi även andra tjänster relaterat till rekrytering och konsultuthyrning i from av stöd och utbildning för företag som vill utveckla sin egen rekrytering.

Att vara en Rekryteringsbyrå i framkant uppnår vi genom att följa våra värderingar – att vara nyfikna, modiga och proffsiga. Kandidatupplevelse, attraktion och innovation är några av de områden där vi erbjuder tjänster och utbildning som bidrar till att förnya synen på rekrytering.

Rekryteringsföretaget i Stockholm med blicken mot framtiden

Vi rekryterar i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Nedan finner ni besöksadress och kontaktuppgifter till alla våra kontor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig från den region som är närmast dig.

Hitta till kontoret i Stockholm

Ta gröna tunnelbanelinjen till Hötorget. Ta uppgången mot Sergels torg så kommer du direkt till entrén till Hötorgsskrapan 2. Ta hissen till receptionen på våning 1.

Kontakta oss i Stockholm eller något av våra andra kontor

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Wise Professionals – vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiket och med mod utmanar vi rekryteringsbranschen och förändrar synen på rekrytering och konsultuthyrning. Det gör vi för att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse och ett gott, långvarigt resultat med nöjda kandidater. Du kan känna dig trygg i att vi vårdar ditt varumärke som arbetsgivare på marknaden och arbetar med både attraktion och och kandidatupplevelse genom hela processen.

Vi arbetar med rekrytering, konsultuthyrning samt med stöd och utbildning i företags egen rekrytering i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund med omnejd.