Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Executive Assistant

Malmö
Är du en proaktiv och strukturerad Executive Assistant med en hög känsla för service som tycker det är kul att organisera? Är du engagerad, initiativrik, har ett självledarskap och skulle tycka att det vore spännande att jobba i en dynamisk roll inom ett internationellt företag? Sök då rollen till Rosti redan idag!

Om oss
I över 75 år har Rosti levererat innovativa lösningar till våra kunder. Vi tillhandahåller formsprutnings- och kontraktstillverkningstjänster till så olika branscher som förpackningar, konsument- och företagsapparater, fordonsindustri samt hälsovård och medicin. Vår långvariga framgång bygger på att bilda partnerskap med våra kunder och hjälpa dem att nå sina mål genom spetsteknologi, flexibilitet och integritet med ett medvetet fokus på hållbarhet. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi ägs av det svenska familjekontrollerade investeringsbolaget Nordstjernan. Vi har över 3 200 engagerade medarbetare på våra anläggningar i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Nordamerika, Polen, Rumänien, Turkiet, Kina och Malaysia.

Ditt uppdrag
Vi letar efter en motiverad person med utmärkta organisatoriska färdigheter som hjälper oss att driva vårt kontor smidigt. Du kommer också att spela en avgörande roll i att underhålla och uppdatera vårt intranät, att hålla det engagerande och relevant. Du kommer att arbeta nära CEO och CFO och dessutom hjälpa våra styrelsemedlemmar med att t ex boka resor och andra administrativa uppgifter.

Du kommer att ha ett brett spektrum av ansvarsområden, såsom:

  • Organisera kalendrar
  • Bokning av resor och hotell
  • Godkänna fakturor
  • Fungera som en kontakt för olika leverantörer
  • Underhåll av kontor och kök
  • Inköp av kontorsmaterial
  • Uppdatering av dokument och information på vårt intranät
  • Samordna möten och evenemang
  • Vara ”the go-to-person” för alla

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen som Executive Assistant på Rosti har du en utmärkt kommunikationsförmåga, en uppmärksamhet på detaljer och förmågan att prioritera uppgifter effektivt. Du är bekväm med att arbeta med människor på alla nivåer i organisationen, både internt och externt och du har vana av att arbeta internationellt. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande och är van vid att jobba i Officepaketet.

För att trivas i rollen så krävs det att du har en hög EQ då du kommer att möta mycket olika människor. Du är social och har en hög integritet. Du ska trivas i rollen som spindeln i nätet och vara den som man går till när man behöver hjälp. Du är proaktiv och alltid steget före för att CEO och CFOs vardag kan flyta på så smidigt som möjligt. Du är snabb i tanken och kan snabbt sätta dig in i uppgifter och leverera ett gott resultat, och då du inte alltid kommer ha dina chefer nära tillhands är du väldigt självgående och trygg i dig själv.

Mer om tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar Rosti med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är på heltid. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Holmberg fredrik.holmberg@wise.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård