Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Office Assistant till FCG i Malmö

Malmö
Är du en social, lösningsorienterad och prestigelös person med en hög servicekänsla? Trivs du med att skapa en god stämning på kontoret samt gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom en förmåga att ta egna initiativ och besitter ett ansvarstagande förhållningssätt? Då söker vi dig till FCG!

Detta är ett konsultuppdrag via oss på The Pace på deltid med start omgående och sex månader framöver. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och överrekrytering till FCG. Du kommer att arbeta under kontorstider, främst förmiddagar, och utgå från FCG’s fräscha och alldeles nya kontor på Neptuniagatan 52.

Ditt uppdrag
Som Office Assistant har du en central och viktig roll för att få kontoret att flyta på och fungera smidigt vilket skapar en god trivsel för gäster och dina kollegor. Du har en bred och varierande roll där du ansvarar för att kontoret är representativt och att den fysiska miljön är trivsam. Du hanterar kontorsadministration och har löpande kontakt med leverantörer samt ansvar för inköp till kontoret. I rollen som Office Assistant ansvarar du även för att planera och genomföra interna och externa event, därav ser vi gärna att du kommer med egna idéer och initiativ samt är nytänkande för att se till att kulturen efterlevs.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Välkomna kollegor såväl som externa gäster
  • Ansvara över kontorsadministration, post- och dokumenthantering
  • Löpande dialog med leverantörer samt hantering av inköp till kontoret
  • Hantera felanmälan och serviceärenden
  • Planera och genomföra interna och externa event
  • Ansvara för nycklar, larm, lås och säkerhet på kontoret
  • On- och offboarding av nya kollegor

Du kommer främst arbeta självständigt på Malmökontoret men med stöd och guidning av kollegor inom Office Management på huvudkontoret i Stockholm.  

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Office Assistant ser vi att du har något eller några års erfarenhet i en serviceroll och är nyfiken på att ta nästa steg. Du har förmågan att arbeta i en bred, koordinerande och serviceinriktad roll samt är ansvarstagande och prestigelös som person. Du är självgående i ditt arbete, tar egna initiativ och ligger steget före samt har en förmåga att arbeta med flera olika arbetsuppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitén. Vidare ser vi att du är relationsskapande i ditt bemötande och trivs i en roll där du får skapa en härlig arbetsmiljö för dina kollegor.

Du har goda systemkunskaper.

Om FCG
FCG har vuxit till att bli ett marknadsledande expertbolag inom styrning, risk och efterlevnad (GRC – Governance, Risk & Compliance). Genom förvärvet av Transcendent Group under 2022 är FCG nu den största oberoende rådgivningsfirman i Norden inom detta område, där de hjälper sina kunder med rådgivning, tjänster, teknologi och fondlösningar. FCG strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för GRC-experter och har mer än 450 medarbetare på sina kontor i i Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Litauen, Norge och Sverige.

Läs mer om FCG här

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal