Webinarium

Wiseful Learning – Malin Wretman och Mia Ritsfalk från ICA Gruppen om kontinuerligt lärande

Wise Professionals webinarserie Wiseful Learning fortsätter på tema LÄRANDE! Den 9 mars kl 8.30 ser vi mycket fram emot att få lyssna till Malin Wretman, Learning Digital Lead och Mia Ritsfalk, Manager Learning Delivery om hur man driver lärande på ICA.

 

Malin Wretman är ansvarig för Learning Lead teamet på ICA. Malin har en tidigare bakrund från tillväxtbolag, såsom Klarna och Snow software, och har under fler år arbetat med digitalisering och att utveckla nya arbetssätt.

 

 

 

Mia Ritsfalk är ansvarig för Learning Delivery teamet på ICA, som dels producerar digitala lärandelösningar och dels stöttar ICA i ledarskap- och kulturförflyttningar. Mia har en bakgrund från konsultvärlden och har arbetat med lärande/nätverk/ledarskap i flera olika format.

 

Med en tydlig riktning har de tillsammans med sitt team skapat en välbesökt plattform, möjliggjort för verksamheten att framgångsrikt kunna driva eget lärande och visat på en stark koppling till affärsnytta. Teamarbetet har bland annat lett till att man 2019 vann årets Human Growth Award som årets HR-team. Under denna halvtimme kommer Malin & Mia berätta mer om hur man driver lärande på ICA, hur ett agilt mindset varit en viktig del av resan och hur de hela tiden utmanar sitt egna arbetssätt för att fortsätta utvecklas.

Välkommen att lyssna och bli inspirerad!

Hälsningar

Wise Professionals

 

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema