Skip to content

Anlita oss

Hitta din nästa medarbetare här

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom chefer och specialister, HR, Talent Acquisition, lön, ekonomi, administration, marknad & kommunikation. Våra specialiseringar gör att vi kan matcha din organisation med individer som har precis de kompetenser och egenskaper ni behöver. Nu och i framtiden. Lyckade matchningar är ingen slump.

Våra tjänster

Konsultuthyrning

Rätt konsult ska både vara kompetent för rollen, bidra med nya perspektiv och kunna sätta igång snabbt. Vi hittar konsulten som matchar just ditt uppdrag – för att skapa rätt fokus och stort engagemang. Det tjänar alla på.

Rekrytering

Rekrytering handlar om mer än att göra en lyckad matchning. Att utmana gamla sanningar är det bästa vi vet. En bra rekrytering tar hänsyn till människan, processen och företagets varumärke – med kompetens och potential i fokus.

Strategi & rådgivning

Vi hjälper er att utveckla er rekryteringsfunktion med processer och strategier som sänker kostnader, stärker ert Employer Brand och säkerställer långsiktig lönsamhet. Med vår expertis får ni kontrollen över er kompetensförsörjning och möjliggör en konkurrenskraftig position på framtidens marknad.

Våra yrkesområden

Vi är inte bara experter på att matcha dig med konsulter, vi är även specialiserade inom olika yrkesområden. Varje specialistområde kan tack vare sina unika expertkunskaper skapa och utveckla relationer mellan människor inom den egna yrkesrollen och branschen.

Specialister på proaktiv kompetensförsörjning

Vi utvecklar långsiktiga relationer med nischade yrkesgrupper – för att kunna matcha din organisation med individer som har precis de kompetenser och drivkrafter ni behöver för att kunna växa.

Vårt mål är att organisationer och människor ska växa tillsammans på ett hållbart och kvalitetssäkrat sätt. Vi tror på att framgångsrika matchningar leder till lustfyllda och utvecklande arbetsdagar för alla inblandade. Tillsammans med dig och din verksamhet bygger vi framtidens arbetsplatser där människan bakom kompetensen får skina.

Upplevelsen i fokus

Alla har vi en rekryteringsprocess som vi minns. Antingen för att den var så katastrofal att vi aldrig skulle rekommendera företaget till en vän. Eller för att upplevelsen var så genomgående bra att vi kände ”vilket ställe!”. Gemensamma nämnare för den senare kategorin brukar vara snabbhet, en rättvis process och transparens. En riktigt bra rekryteringsprocess helt enkelt. Det är vad vi menar när vi pratar om kund- och kandidatupplevelse.

Wise Professionals har alltid haft siktet inställt på att leverera den allra bästa upplevelsen. Det skapar förutsättningar för att människor och organisationer tillsammans kan bygga framtidens arbetsplatser.

Kolla in våra tidigare uppdrag

Genom åren har vi satt många människor och verksamheter i rörelse. Klicka för att se våra tidigare tillsatta roller och tjänster.

Snacka om att ha roligt på jobbet!

Visste du att vi har över 1 600 nöjda kunder? Här är bara ett urval av dem.

Det viktiga var att han skulle förstå vårt behov och vad vi söker. Han hade ett otroligt engagemang och intresse för att det här skulle bli bra och att vi skulle få rätt person på plats. Jag kände hela tiden att vi delade det målet!

Frida Dunger Emmaus

Sabina var superproffsig och världens bästa kontaktperson. Hon gav mig allt underlag och såg till att jag fick rätt information så att jag kunde förbereda mig på bästa sätt. Jag kände mig väl omhändertagen.

Paulia Robinson Veidekke

Jag upplevde samarbetet som väldigt bra, både Anette och Alexandra var duktiga. Anette och Rise träffades vid ett tillfälle och skötte sedan kontakten via telefon på ett bra och effektivt sätt. Alexandra har varit på fler möten i och med kravprofil och tidigare genomförda rekryteringar, men hon vidarebefordrade information till Anette på ett bra sätt.

Margaret Simonson McNamnee Rise

Din one-stop-shop inom kompetensförsörjning

Lyckade matchningar är ingen tillfällighet. Vi är specialister på både rekrytering, konsultuthyrning och attraktion. Med utgångspunkt i vår kompetensbaserade metod hjälper vi dig att hitta marknadens främsta talanger som matchar era behov. I vårt stora nätverk av erfarna ledare, förändringsmakare, doers och smala spjutspetsar kan vi finna just den där personen som kan ta ditt företag till nästa nivå. Genom att satsa stort på kandidatupplevelse och på att sätta människan i centrum skapar vi hållbara matchningar som ger optimala förutsättningar för långa och givande relationer mellan arbetsgivare och medarbetare.

Utöver att erbjuda rekryteringar och konsultlösningar kan vi även vara din rådgivande samarbetspartner inom kompetensstrategier. Vi har en passion för framtidens HR-frågor och pratar ofta och gärna om nya trender, utmaningar och lösningar med dig och dina kollegor. Våra engagerade specialister hjälper dig med utbildningar, föreläsningar, workshops och strategisk rådgivning inom våra fokusområden kompetensbaserad rekrytering, attraktion, kandidatupplevelse, Talent Management, Employer Branding och onboarding.

Vi är mer än ett rekryteringsföretag eller ett bemanningsföretag. Vi är en fullskalig partner som hjälper dig att ta ert arbete med kompetensförsörjning till nästa nivå.

Sätt människor
i rörelse tillsammans med oss

Använd nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

5 sätt att främja psykisk hälsa på jobbet

Vi är alla medvetna om vikten av fysisk hälsa, men låt oss inte glömma bort den osynliga kraften – vår mentala hälsa. Här är några konkreta åtgärder för att främja psykisk hälsa på jobbet.
Blogg

Hur påverkas vi av 24-månadersregeln?

Här är de viktigaste frågeställningarna som diskuterades i Wise Group webinar om 24-månadersregeln i uthyrningslagen.
Event

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Event

Wiseful Learning #38

Event

Lönefika för lönechefer 21 maj

Event

Administration Day 2024

Event

Lönefika för lönechefer 18 april

Event

Wiseful Learning #37 – Rekryteringsbolagen – Näringslivets grindvakter

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Event

Jobbar du med ekonomi? Kom och fika med oss!

Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Event

Wiseful Learning #36: Vad kan företag vinna genom att addera ljud till sin Employer Branding- och rekryteringskommunikation?

Event

Inspiration Lön 2023 – Sveriges största löneevent

Oscarsteatern
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Event

Wiseful Learning #35 – Talent Pipeline – så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!

Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Ta del av mer inspiration