Skip to content

Talent Acquisition Consultants (Stockholm)

Stockholm
Ansök senast 1 Sep 2025
Vill du arbeta inhouse med rekrytering hos våra spännande kunder och hjälpa dem med kompetensförsörjning, kompetensbaserad rekrytering? Nu letar vi efter fler passionerade rekryterare att bli en del av vår kompetenta konsultteam inom Talent Acquisition!

På Wise Professionals fortsätter vi att utveckla vårt fina konsultnätverk och vi ser vill gärna komma i kontakt med dig som är aktiv inom Talent Acquisition och vill göra betydande skillnad hos våra kunder i aktuella men även framtida konsultuppdrag!

Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via Wise Professionals i Stockholm.

Vi i teamet HR/TA på Wise Professionals förstår vikten av en god rekryteringsfunktion och hur du som konsult kan förändra, utveckla och bygga våra kunders Talent Acquisition. Talent Acquisition har som ni vet fler nyanser än vad man kan tro, vilket gör att vi har ett brett utbud av uppdrag! Oavsett om du har ett års erfarenhet av rekrytering och är redo för nästa steg, har en längre rekryteringskarriär bakom dig och vill specialisera dig ytterligare eller är egen och söker din nästa utmaning har vi uppdragen för dig!

I rollen som Rekryterare/Talent Acquisition Specialist

Kanske vill du gå från konsultbyrån till att arbeta inhouse nära HR med ett betydande chefsstöd hos flera bolag eller trivs du i det konsultativa och vill bredda kompetensen i flera branscher och bolag. Efter ett uppdrags slut kanske ett annat bolag i en annan bransch med andra utmaningar väntar på dig eller trivs du och kunden så pass bra ihop att du efter uppdraget kliver över. På så sätt får du möjligheten att effektivt skaffa dig bred och gedigen kompetens inom rekrytering. Som konsult hos oss får du ge operativt och/eller strategiskt stöd inom rekrytering ”på insidan”.

Uppdragens tyngd och arbetsuppgifternas karaktär kan variera från kund till kund. Exempel på vad ditt nästa uppdrag skulle kunna innebära:

  • Bidra till kundens tillväxtresa genom att hitta och rekrytera in rätt kompetens
  • Implementera nya effektiva digitala rekryteringssystem
  • Supporta verksamhetens rekryterande chefer i kompetensbaserad rekrytering
  • Bygga upp funktioner inom Talent Acquisition med processer, kandidatbearbetning och långsiktig samt hållbar rekrytering
  • Jobba nära HR-funktionen för att utveckla EVP, bolagets kandidatresa och onboarding

När du blir en av oss 
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig månadslön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vi kontaktar dig så fort vi ser en potentiell matchning med någon av våra kunder!

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb