Jobba som konsult

Konsulta med Professionals

lämna löneanspråk

Växa och utvecklas

Jobba som konsult

Att jobba som konsult är ett varierande yrke. Som konsult är du anställd av oss, men arbetar ute på uppdrag hos ett annat företag. Du kan också vara egenföretagare som tar ett uppdrag via oss. Det kan vara under en begränsad tid om det uppstår ett plötsligt behov hos ett företag, eller ett mer planerat konsultuppdrag som löper under en längre period. Du kan komma in för att stötta upp tillfälligt, förstärka ett område med din kompetens eller öka takten för att driva igenom förändring. Hos oss kan du vara konsult inom HR, lön, administration, ekonomi & finans eller marknad & kommunikation. Vi jobbar med några av Sveriges starkaste varumärken som ger våra konsulter spännande uppdrag där de får utmana sig själva.

Chefer och specialister

Att jobba som konsult innebär erfarenhet från flera olika branscher och företagskulturer. Det är ett varierande jobb som ger dig nya perspektiv och ett brett kontaktnät. Hos oss är konsulterna chefer eller specialister. Det innebär att du behöver ha spetskompetens inom ett visst område, eller vara en generalist med ledaregenskaper för att kunna ta dig an våra kunders uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att matcha dig som konsult med verksamheten du ska jobba i. Rätt förutsättningar för stordåd skapas när företaget du är konsult hos har en kultur och ett team som matchar dig som person.

Livet som konsult

Theresa blev kommunikationsstrateg åt Sweco

karriärsida

Rätt förutsättningar

Ledarskap och feedback

Vi tar konsultuppdraget på allvar. Att erbjuda våra konsulter bästa möjliga stöd för att göra ett bra jobb ger också goda resultat ute hos våra kunder. Därför har vi valt att samla ett mindre antal konsulter under en konsultchef, där ni är max 25 konsulter i ett “team”. Som konsult har du nära kontakt med din chef genom regelbundna avstämningar så att du kan ställa frågor och få feedback när du är ute på uppdrag. Våra konsultchefer följer din utvecklingsresa och utmanar dig att nå din fulla potential.

chefsrekrytering

Du är värdefull

Anställd som konsult

Trygghet är en självklarhet, även för konsulter. När du jobbar som anställd konsult hos oss får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Du har också en stående inbjudan till våra nätverksträffar där vi kan lova dig att du träffar inspirerande och talangfulla människor. Vi är specialister på det vi gör, och det förväntar vi oss att du också är. På samma sätt ska du ställa höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett var du befinner dig i din karriär är vårt mål att ge dig kunskap och erfarenhet du har nytta av på nästa spännande utmaning. Tillsammans tar vi våra kunder till nästa nivå.

När våra konsulter utvärderar vårt samarbete får vi ett NPS-värde på 47 – ett kvitto på goda relationer vi fortsätter att vårda.

Rekryteringsföretag Stockholm

Så fungerar det

Ett utvecklande uppdrag

Vi är måna om att du som konsult ska ha en rolig och utvecklande tid på ditt uppdrag. Som konsult hos oss har du nära kontakt med din konsultchef, som fungerar som bollplank och stöttar dig i att utmana, leverera kvalitet och lyfta kunden till nya nivåer. Ladda ner vår konsultguide och lär dig mer om:

  • Vår företagskultur och våra värderingar
  • Arbetssätt och förväntningar
  • Lönesättning och förmåner

Så fungerar det

Vad är en konsult?

En konsult är en person som är anställd hos, eller underkonsult till, ett företag som stöttar upp med kompetens till andra företag. En konsult kan ha kortvariga uppdrag för att lösa ett tillfälligt personalbehov hos ett företag, som kan uppstå vid en vakans eller vid arbetstoppar. Det är också vanligt att en konsult hyrs in för mer planerade och långvariga uppdrag som till exempel om ett projekt som ska drivas igenom. Att ta in en konsult är ett flexibelt sätt för företag att hantera ett kompetensbehov. Ibland kan en person tas in på konsultbasis för att sedan bli anställd av företaget. Eller så kan ett företag ta in en hel avdelning när det ska göras förändringar i organisationen.

rekryteringsannonser

Bli en del av framgången

Jobba som konsult? Registrera dig här

Registrera ditt CV hos oss och bli en del av vårt konsultnätverk! Vi har konsulter inom en rad branscher med varierande erfarenheter och bakgrunder. Spetskompetens, generalist eller chef – vi vill gärna connecta med dig som är intresserad av att jobba som konsult, tänka nytt och utmana branschen. Är det du? Klicka på länken som matchar din specialitet.