Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Seko sjöfolk

Göteborg
Välkommen till Seko sjöfolk, en värld av öppenhet, inkludering och gemensamma värderingar! Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla människor samlas för att respektera varandras lika värde och rättigheter. Varje handling, ord och skrift genomsyras av våra djuprotade grundvärderingar och vi är redo att välkomna dig till vårt engagerade och mångsidiga team. På vårt Göteborgskontor, beläget i Masthugget väntar en inspirerande arbetsmiljö och ditt eget bekväma kontorsrum. Välkommen till en arbetsplats som värdesätter din komfort och din arbetsinsats!

Om Seko sjöfolk
Seko sjöfolk är en branschorganisation inom fackförbundet Seko. Vi arbetar för att sjöfolket ska ha rättvisa löner, trygga anställningar och goda arbetsvillkor. Vi organiserar ungefär 4500 medlemmar med arbeten som till exempel matros, servitris, motorman, kocksteward och ekonomibiträde inom sjöfarten. Vi vill att Sverige ska ha en konkurrenskraftig och hållbar sjöfart och vara ett föregångsland i kampen för schysta och säkra arbetsvillkor på världshaven.

Ditt uppdrag
Med en stark förankring inom medlemsservice kommer du att vara en värdefull spelare i hjärtat av vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor, och särskilt i samarbete med fokus på utbildning och konferenser, kommer du att forma upplevelsen och stödja våra medlemmar på bästa sätt. Vi erbjuder inte bara ett arbete, utan en plats där din delaktighet räknas och där du får vara en del av en gemenskap där vi verkligen bryr oss om varandra och våra medlemmar.

Rollens tyngdpunkt kommer att vara:

  • Medlemskontakter
  • Frågor om det fackliga medlemskapet, försäkringar m m
  • Administration av det CRM-baserade medlemsregistret
  • Samverkan med ombudsmän och förtroendevalda
  • Administration av kurser och konferenser
  • Bokning av resor, hotell mm.
  • Hantering av kursmaterial och beställningar inför utbildningar och konferenser
  • Hantering av offerter och granska fakturor kopplade till utbildningar
  • Inköp/beställning av frukost, lunch, fika och middag för kursdeltagare

 

Din bakgrund
Vi söker dig som kombinerar en stark ansvarskänsla med en gedigen erfarenhet inom administration. Du navigerar smidigt genom det svenska språket både muntligt och skriftligt, och din skicklighet i Office 365 är en tillgång vi värdesätter. Med en gymnasial utbildning i ryggen är du redo att ta klivet in i vår värld.

För att trivas i denna roll är det avgörande att du besitter en utmärkt administrativ förmåga. Din ödmjuka inställning och förmåga att vara lyhörd är kärnan i framgång. Hos oss blir din kombination av erfarenhet och ett trevligt bemötande en verklig tillgång.

Vill du veta mer om?
I den här rekryteringen samarbetar Seko sjöfolk med Wise Professionals, The Pace. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@thepace.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård