Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kvalitetsutvecklare till internationell kund i Göteborg

Göteborg
Har du en gedigen bakgrund inom miljö och kvalitet och kan din ISO 9001 som ett rinnande vatten? Trivs du i en entreprenöriell miljö och med att själv vara den drivande motorn i dina processer samtidigt som du gillar att samarbeta med andra? Är du dessutom analytisk och har vana av att hantera en stor mängd data? Då söker vi dig till vår kund i Göteborg!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace som löper från maj och fram till årsskiftet 2024/2025, med eventuella möjligheter till förlängning. Du kommer att utgå från kundens kontor strax utanför kärnan av centrum. Arbetstiderna är kontorstider mellan 08:00-17:00. 

Ditt uppdrag
Som kvalitetsutvecklare är din roll mångfacetterad och du bidrar till att bolaget kan behålla och utveckla sin ISO 9001-certifiering. Arbetet omfattar revisionsarbete, planering, utbildning, dataanalys och rapportering samt stöd i process- och verksamhetsutveckling.

Du kommer att planera, koordinera och delta i både interna och externa revisioner. Du säkerställer bolagets kvalitetsarbete, samordnar ledningssystem för miljö och arbetsmiljö, samarbetar med systemadministratör och kollegor på koncernnivå. Vidare kommer du att vara representant i beredningsgruppen för produktcertifikat och delta i kundkravsgruppen för att stötta andra affärsområden och se till att besvara frågor om kvalitetsarbetet.

Din roll innefattar också att informera organisationen löpande om pågående aktiviteter, hantera webbredigering för att säkerställa att hemsidan är aktuell och innehåller relevant information. Du kommer även att vara ansvarig för att utveckla och förbättra arbetsprocesser enligt koncernens riktlinjer och behov.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Göra årsplan för revisionsarbetet
  • Analysera statistik för månadsrapporter
  • Samarbeta med andra kollegor för att hantera avvikelser och förbättringsprocesser
  • Förbereda presentationsmaterial för ledningsgruppen i syfte att informera/rapportera hur verkningsfullt kvalitetsarbetet är
  • Stötta verksamheten i förbättringsarbete och kvalitetssäkring

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Kvalitetsutvecklare ser vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll där du har haft ansvar för att driva och samordna ISO 9001-arbetet. Du gillar att sätta dig in i nytt material, har god vana att jobba självständigt och driva dina processer framåt. Du är bekväm med att hantera mycket data och Excel är en god samarbetspartner i vardagen. Din sociala förmåga gör att du gillar att samarbeta, både internt och externt. Som person är du driven och intresserad, nyfiken och inlyssnande. Du har ett starkt intresse kopplat till miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hållbarhetsarbete. Du är analytiskt lagd och trivs med statistik, räds inte att arbeta i flera olika system. En framgångsfaktor för rollen är du känner dig trygg att fatta egna beslut samt har en god planeringsförmåga för att nå dina och bolagets mål.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning.

Det är meriterande om du kommer från tillverkande, verkstads- eller processindustrin.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal