Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kvalitetsadministratör till Stena Recycling i Göteborg!

Göteborg
Vill du vara med och bidra till ett cirkulärt samhälle och del av ett bolag där hållbarhet och miljö står i fokus? Har du ett brinnande intresse för it och system samt trivs i en koordinerande roll? Är du serviceinriktad, van att arbeta med flera kontaktytor, och på bästa sätt stötta dina kollegor? Hör av dig på en gång så pratar vi mer om vårt spännande jobb för Stena Recycling!

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på fem månader med start omgående. Uppdraget är på heltid under kontorstider mellan 08:00 – 17:00 och du kommer att utgå från Stena recyclings kontor på Fiskhamnsgatan i Göteborg.

Ditt uppdrag
Som Kvalitetsadministratör har du en central och viktig roll på bolaget där du supporterar dina kollegor i Stena Recyclings interna lednings- och IT-system GMS (General Management System) som baseras på Canea One. För kundsupport kommer du huvudsakligen att arbeta i ärendehanteringssystemet Ivanti och guida dina kollegor rätt gällande frågor om dokumenthantering, ärendehantering och processer. I rollen är du även systemadministratör och ansvarar för att genomföra uppdateringar och tester i GMS. Du kommer anordna och koordinera forum varannan vecka med ett 30-tal superusers inom bolaget, för att kompetensutveckla gruppen. Du planerar, koordinerar och förbereder utbildningar och ansvarar för att genomföra dessa digitalt för hela organisationen. Ett annat viktigt uppdrag är att delta i kompetensforum tillsammans med administratörer och produktansvarig på koncernnivå.

Rollen tillhör Kvalitetsteamet, men ledningssystemet omfattar även miljö och arbetsmiljö. I kvalitetsteamet kommer du att arbeta nära en annan kollega bland annat med att supportera kring och sammanställa statistik inför rapportering samt vara behjälplig med övrig administration. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hanterar systemadministration vid uppdateringar
  • Ansvara för ärendehantering och kundsupport
  • Hålla i grundutbildningar via teams och koordinera löpande kompetensutvecklingsmöten
  • Vara representant i koncernens Knowledge Sharing Forum

Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från administration och har ett starkt intresse för it och teknik. Du brinner för att leverera en service i världsklass och har en pedagogisk framtoning och en god kommunikation. Du har en förmåga att bemöta olika människor och trivs i en central roll där du får hjälpa kollegor internt. Flexibilitet och att kunna anpassa dig efter situation kommer naturligt för dig och du har en god förmåga att kunna prioritera.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat på en Kvalitetsavdelning tidigare och/eller har erfarenhet av ledningssystem för kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö enligt ISO-standaren.

Om Stena Recycling
Vi på Stena Recycling erbjuder helhetslösningar inom återvinning och cirkulära tjänster över hela landet. Våra kunder finns representerade i många branscher – allt från detaljhandel, fordonsindustri och tillverkande industri till verkstadsindustri, kommunal verksamhet och sjukhus. Vi har en viktig roll att spela i industrins och samhällets omställning mot ett mer cirkulärt förhållningssätt. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till den utvecklingen!

Läs mer om Stena Recycling här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se) .

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal