Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Servicekoordinator till Berg Propulsion

Göteborg
Är du en flexibel, strukturerad och noggrann person som trivs i en koordinerande och administrativ roll med breda kontaktytor? Är du ansvarstagande och har en vana att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på kvalitén? Berg Propulsion utökar sitt team ytterligare!

Det här är ett konsultuppdrag med omgående start och löper minst 6 månader framåt, för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till Berg Propulsion. Du kommer att arbeta på heltid under kontorstider och utgå från huvudkontoret på Öckerö i Göteborgs skärgård, med viss möjlighet till hybridarbete i samråd med din uppdragsgivare.

Ditt uppdrag
I rollen som Servicekoordinator har du en central och viktig roll på bolaget där du planerar och koordinerar inkommande jobb för Berg Propulsions fältserviceinjengörer för att på ett snabbt och effektivt sätt kunna hjälpa kunder. Du kommer att ha daglig kontakt med interna och externa parter och vara länken mellan fältserviceingenjörer och kunder där du optimerar resurser, planerar serviceuppdrag och minimerar stillestånd av kunders båtar. Som Servicekoordinator krävs det att du är lösningsorienterad och snabbtänkt då de inkommande ärenden oftast kräver en lösning på kort tid. Du kommer att tillhöra ett team om två Servicekoordinatorer och 10-15 fältserviceinjengörer.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Hantera inkommande förfrågningar via en servicemailbox
  • Hantera förskottsbetalningar, fakturering och användningsspårning relaterade till fältserviceverksamhet.
  • Upprätthålla korrekta serviceregister, inklusive historik för underhåll av utrustning och kundkommunikation
  • Felsöka och lösa eventuella logistiska utmaningar som kan uppstå under fältserviceverksamhet.
  • Assistera vid utvecklingen av serviceplaner och rutiner för att förbättra den övergripande effektiviteten och kundnöjdheten.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en koordinerande och administrativ roll med flera kontaktytor. Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i samma bransch eller som projektledare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och viljan att lära dig mer om Berg Propulsions produkter och tjänster.

Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska, samt har en vana att prata i telefon. Du är bra på att anpassa dig och är flexibel i ditt arbetssätt då oväntade arbetsuppgifter kan dyka upp samt kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Som person är du noggrann och ser till att ingenting faller mellan stolarna samt trivs att arbeta i ett högt tempo med mycket ansvar.

Om Berg Propulsion
Företaget startade som ett litet svenskt varv 1912 och idag är Berg Propulsion ett världsomspännande företag. Berg Propulsion utvecklar och tillverkar avancerade propellrar och propellersystem för oceangående handelsfartyg och arbetsbåtar världen över – med fokus på propellrar med styrbar stigning, azimut, tunnelpropellrar, styrsystem och elektriska integrationer. Och därmed levererar en helhetslösning till kunden. Vår specialkompetens är innovativ hydrodynamik, som garanterar våra kunder hög tillförlitlighet under tuffa förhållanden. Berg Propulsion har produktionsanläggningar i Sverige och flera försäljningskontor i andra delar av världen. Idag är vi cirka 250 anställda inom Berg Propulsion.

Vi är ett värdebaserat företag och tror starkt på att ge medarbetarna ansvaret att bli framgångsrika i sitt arbete. Vi värdesätter ett öppet klimat där alla känner sig inkluderade.

Läs mer om Berg Propulsion här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal