Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadskoordinator till Assemblin Solar

Göteborg
Har du en passion för marknadsföring och arbetslivserfarenhet inom B2C? Brinner du för att skapa engagerade content och vill ta nästa kliv i en roll där du tar ett övergripande ansvar för organisationens marknadsfunktion? Assemblin Solar är ett snabbväxande bolag inom grön teknik och söker nu en kreativ person att ansluta till vårt team som Marknadskoordinator! Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start så snart som möjligt eller överenskommelse och pågår i 6 månader med chans till förlängning/anställning. Du kommer att utgå från vårt regionkontor i Göteborg men resor kan förekomma mellan våra platskontor.

Om rollen

Assemblin Solar befinner sig i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och driva vår marknadsföring framåt. I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för organisations marknadsfunktion. Ditt ansvar kommer bli att bygga upp och stärka organisationens digitala närvaro. Du kommer ha många kontaktytor i organisationen och rapportera till Försäljningschefen. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer till en organisation med en positiv och prestigelös anda. Dina kollegor har höga ambitioner och ser fram emot att ta sin marknadsfunktion till nästa nivå.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Utveckla, driva och skapa innehåll till Assemblin Solars hemsida och sociala kanaler
 • Koordinera kampanjer/aktiveringsplaner och arbeta mot uppsatta nyckeltal för att driva ökad trafik, försäljning och varumärkeskännedom
 • Ansvara för research och kommunicera med eventuella samarbetspartners
 • Analys av flöden på vår hemsida och rapportering enligt uppsatta nyckeltal
 • Trendövervakning

Om dig

Du är en doer som älskar att vara kreativ, driva projekt framåt och är inte rädd för att tänka utanför boxen. Du har utbildning och/eller minst två års erfarenhet av en liknande roll i kommersiell miljö, gärna inom B2C-sektorn. Du är resultatinriktad, arbetar effektivt och strukturerat och tar stort ansvar för din roll och uppgifter. Att jobba mot tydliga mål och analysera data är något du tycker är kul. Du är väl insatt i aktuella trender och håller dig uppdaterad kring utvecklingen inom sociala medier och omvärlden. Att hantera flera projekt samtidigt är något du trivs med, är bekväm med arbete i högt tempo och ligger gärna några steg före.

Vi ser gärna att du har

 • Relevant utbildning med inriktning mot marknadsföring, kommunikation eller digitala medier.
 • Ett par års erfarenhet av en liknande roll.
 • Erfarenhet av att utveckla, driva och skapa content till digitala medier och webb.
 • Arbetat med uppföljning och analys av digitalt innehåll.
 • Tidigare erfarenhet av Hubspot samt Adobe CS.
 • Behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Du ingår här i företagets nystartade affärsenhet Assemblin Solar som sedan 2022 är en del av Assemblin El. En satsning inom solcellsinstallationer samt förnybar energi. Konceptet är att designa, konstruera, projektera och installera smarta, energieffektiva och kvalitativa solcellsinstallationer som bidrar till ett mer hållbart samhälle.
Läs mer om oss på https://assemblinsolar.se/sv/

Ansökan 
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och personligt brev eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se.   

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan! 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal