Personaluthyrning

Är du i behov av personaluthyrning under en arbetstopp eller behöver du hjälp att täcka upp under exempelvis en föräldraledighet? Vi ser till att lösa och hantera er situation så sömlöst som möjligt och att anpassa den efter er specifika situation. Vår personaluthyrning levererar välkvalificerade medarbetare som kan arbeta självständigt och har lätt för att komma igång på en ny arbetsplats. På så sätt kan ditt företag fortsätta fungera som det ska även när en del av den ordinarie personalstyrkan inte finns på plats.

Vi finns för personaluthyrning i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund med omnejd.

Få kompetenta kollegor som passar ditt företag

Wise professionals gör det möjligt för drivna personer med hög kompetens att kopplas samman med företag som behöver just dem. Vårt mål är att frigöra tid och resurser som du och ditt företag kan ägna åt det ni är bäst på, istället för att ta hand om inhyrningen av personal. Inom vår personaluthyrning finns personer med bakgrund inom en bredd av branscher och verksamhetsområden. När du väljer personaluthyrning från oss kan vi med hjälp av våra breda nätverk erbjuda en kandidat som är specialist inom det område rollen kräver.

De specialistområden vi riktat in oss på är HR, lön, ekonomi och finans, marknad och kommunikation, Business Administration samt projekt, teknik och inköp. Har du andra behov än nämnda? Med en stark koncern i ryggen och många kompetenser kan vi möta de flesta behov, kontakta oss så berättar vi mer.

Så går personaluthyrningen till med oss

Wise Professionals arbetar för att all personaluthyrning som vi genomför ska innebära att både du och din nya medarbetare trivs. Grunden för att hitta rätt är att förstå vad just din organisations behov är. Därför börjar vi med att sätta ihop en kravprofil för tjänsten tillsammans med dig. I det här steget är vi lyhörda inför dina önskemål och tar oss tid att sätta oss in i vad tjänsten kräver, vilka utmaningar ni har på företaget och vilka kompetenser som skulle hjälpa er framåt. Utifrån önskar kravprofil tar vi våra nätverk och andra plattformar till hjälp för att hitta rätt kandidat för rollen. Vi presenterar vårt urval av kandidater för dig att möta och välja slutkandidat ifrån. Efter uppdragets början stämmer vi alltid av löpande både med dig och den uthyrda personalen, för att säkerställa att allt flyter på bra.

Låter det här som något för dig? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan leverera personaluthyrning med spetskompetens i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Kontakta oss