Skip to content

Rekrytering administration

Vi rekryterar
och hyr ut 
vardagshjältar

Vi är specialister på rekrytering och konsulter inom administration. Med stor passion ser vi till att höja statusen för alla Sveriges administratörer. När det kommer till kompetensförsörjning inom administration är vi det självklara valet.

Specialister på rekrytering och konsulter inom administration

När du anlitar oss för rekrytering inom administration garanterar vi snabbhet i processen att hitta rätt medarbetare, utan att vi tummar på kvalitet eller kandidatupplevelse. Med över 50 års samlad erfarenhet vet vi vad som krävs i de roller vi tillsätter och vi arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration.

Har du behov av att rekrytera eller hyra konsult inom administration, välkommen att ta kontakt!

The Pace, när du behöver hjälp med rekrytering inom administration

För att vi ska lyckas attrahera och kommunicera med de bästa talangerna och specialisterna inom administration har vi valt att skapa en egen identitet för yrkesområdet. Här kan du få hjälp med rekrytering och konsulter inom administration.

The Pace, en del av Wise Professionals är ett varumärke som enbart kommunicerar med vardagshjältar – personer som är verksamma inom administration! Med engagemang, snabbhet och expertis, matchar vi verksamheter med administratörer i världsklass. Vi bygger starka relationer med både företag och specialister inom administration och bidrar till att höja förståelse och statusen för yrkesprofessionen.

Därför ska du anlita oss när du ska rekrytera inom administration

Wise Professionals arbetar med en tydlig, kompetensbaserad och diskrimineringsfri rekryteringsprocess. Det säkerställer ett objektivt och rättvist urvalsarbete, där varje individs kompetens och potential hamnar i fokus. Vårt arbetssätt minskar risken för felrekryteringar och ökar sannolikheten för att ni får in både rätt kompetens och en administratör ni kan utvecklas långsiktigt tillsammans med.

The Pace är vårt specialistvarumärke för rekrytering inom administration. Här har vi ett väl uppbyggt nätverk och kan matcha verksamheter med administratörer i världsklass.

Yrkesroller inom administration där vi hjälper till med rekrytering

Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom administration. Vi tar ett helhetsansvar så att du kan vara säker på att få rätt medarbetare utifrån ditt unika rekryteringsbehov – oavsett om det gäller att attrahera enstaka nyckelpersoner eller att bygga upp ett team.

The Pace och Administration Day i Sverige

2019 tog vi på The Pace initiativet till det årliga eventet Administration Day i Sverige. Sedan dess har över 1300 vardagshjältar deltagit i våra event. Vi vill ge något alldeles extra och tänkvärt till en oumbärlig yrkeskår. Vårt mål är att alla deltagare ska bli berörda, inspirerade och stärkta av vårt program. Vi vill skapa en yrkesstolthet som banar väg för alla som arbetar med administration och samtidigt vill vi bidra till en roligare, enklare och mer effektiv vardag där administratörer känner stolthet för sitt yrke.

Våra kunder gillar det vi gör!

Vi har över 1 600 nöjda kunder. Så här säger några av dem.

Teamet på Eqonomy började med att lära känna mig som chef, vår organisation och kultur genom noggrann research. Det, tillsammans med en bred kompetens inom ekonomi, har varit en framgångsfaktor och anledningen till att vi anlitar Wise för våra rekryteringar och konsultbehov

Veronica Ohlsson Bilia

Åsa löste rekryteringen väldigt professionellt. Det kändes som att hon förstod snabbt vad vi sökte. Vi diskuterade lite och hon fångade snabbt upp vilken profil vi sökte, både kompetens- och erfarenhetsmässigt, men även personen i sig

Mathias Heidorn Nobina Sverige

Jag uppskattade processen väldigt mycket och alla fick känna sig delaktiga. Det känns skönt och tryggt att gå via en byrå – ni skötte det väldigt bra

Katarina Gunsell Hjärt-Lungfonden

Vi hjälper dig rekrytera din nästa administratör!

Har du behov av rekrytering inom administration? Eller av att hyra en administratör som kan stötta under kortare eller längre period? Använd formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

Rekrytering inom administration i Stockholm, Göteborg och Malmö

Du hittar våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund, men självklart arbetar vi med rekrytering av administratörer över hela Sverige.

Stockholm

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Stockholm.

Linnégatan 87
Box 22109, 104 22 Stockholm
+46 8 505 128 31

Visa på karta

Göteborg

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Göteborg.

Kungsgatan 20
411 19 Göteborg
+46 8 505 128 31

Visa på karta

Malmö/Öresund

Konsulter, rekrytering, strategi och rådgivning i Malmö.

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
+46 8 505 128 31

Visa på karta

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Blogg

5 sätt att främja psykisk hälsa på jobbet

Vi är alla medvetna om vikten av fysisk hälsa, men låt oss inte glömma bort den osynliga kraften – vår mentala hälsa. Här är några konkreta åtgärder för att främja psykisk hälsa på jobbet.
Blogg

Hur påverkas vi av 24-månadersregeln?

Här är de viktigaste frågeställningarna som diskuterades i Wise Group webinar om 24-månadersregeln i uthyrningslagen.
Event

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Event

Wiseful Learning #38

Event

Lönefika för lönechefer 21 maj

Event

Administration Day 2024

Event

Lönefika för lönechefer 18 april

Event

Wiseful Learning #37 – Rekryteringsbolagen – Näringslivets grindvakter

Blogg

4-dagars arbetsvecka: Utopi eller framtidsvision?

Vi har gått från att ställa om snabbt, fokusera kortsiktigt och hålla ut – till att vara i ett nytt normalläge där modellerna för hybridarbete är här för att stanna. När vi nu står här, i början av nästa fas i arbetslivet, vilka är de största utmaningarna? Vi ställde frågan på LinkedIn och fick 194 svar.
Blogg

6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap

I en tid av osäkerhet i omvärlden, påverkad marknad och stora förändringar i arbetsmiljön, är behovet av tryggt ledarskap avgörande. En undersökning visar att nästan 70 procent av medarbetare anser att deras chef har större påverkan på deras psykiska hälsa än deras terapeut och lika mycket som deras partner. Dessa siffror understryker vikten av ledarskapet som avgörande faktor för både företagets utveckling och individens välbefinnande. I den här bloggen delar vi 6 nyckelfaktorer för att bygga tryggt ledarskap.
Event

Jobbar du med ekonomi? Kom och fika med oss!

Almondy-kundcase
Success Story

Framgångsrik rekrytering av kvalitetschef

Almondy, det svenska bageriet, vände sig till Wise för att snabbt och effektivt rekrytera en erfaren kvalitet- och hållbarhetschef. Trots stram tidsram levererade Wise en perfekt matchande kandidat, Maria, vilket inte bara överträffade den förväntade tidsplanen utan också resulterade i snabb integration och positiv feedback. En framgångssaga på bara sex veckor!
Blogg

IT-attackers påverkan på löneavdelningens arbete

I dagens digitala arbetsklimat är löneavdelningar över hela världen beroende av IT-system för att effektivt hantera löner och personalinformation. Tyvärr ökar hotet för cyberattacker, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för företag och deras löneavdelningar. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur en IT-attack kan påverka löneavdelningens arbete och vilka åtgärder som kan behöva vidtas för att skydda mot sådana hot.
Event

Wiseful Learning #36: Vad kan företag vinna genom att addera ljud till sin Employer Branding- och rekryteringskommunikation?

Event

Inspiration Lön 2023 – Sveriges största löneevent

Oscarsteatern
Blogg

Bridging the gap: Kommunikationsutmaningen mellan chefer och TA-funktionen 

I företagsvärlden är  samarbete och  kommunikation nyckeln till  framgång. Detta gäller inte  minst när  det  handlar om Talent Acquisition (TA).  Men  vad  händer när  det  uppstår gap  i kommunikation och  förståelse mellan chefer och  TA-funktionen? I den  här  bloggen dyker vi  djupare in  i dessa utmaningar och  utforskar lösningar. 
Success Story

SGBC saknar nyckelroll i organisationen

Efter att organisationens tidigare utbildningschef bytte till en annan intern roll, stod SGBC inför utmaningen att hitta en lämplig ersättare. Att hitta en person som inte bara har rätt kompetens utan som också kan ta sig an rollen att driva utbildningsavdelningen framåt var av yttersta vikt.
Event

Wiseful Learning #35 – Talent Pipeline – så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!

Success Story

Kronans Apotek & Apoteksgruppen går ihop

Två bolag blir ett. Wise Professionals anlitas som en oberoende part i en komplex omstrukturering. Syftet är att säkerställa och bevara medarbetarnas integritet och att skapa en rättvis process.
Guide

People Analytics – En guide

Medarbetarna i centrum för verksamhetsutvecklingen
Ta del av mer inspiration