Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som utvecklar hållbara rekryteringslösningar. Det gör vi tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav och, liksom vi, gärna utmanar traditionella sätt att se på rekrytering.

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

 • Röster om Wise Professionals

  ”Vi har samarbetat med Wise Professionals för att genomföra kompetensbedömningar. De insikter som bedömningarna har gett oss på SIS har varit en viktig komponent i våra beslut om att anställa eller inte. Ibland har underlaget underlättat beslut att anställa, ibland har det fått oss att avstå. Vi upplever vår kontaktperson som mycket kompetent och bedömningarna har genomförts på ett professionellt sätt. Hon har också varit kul att jobba tillsammans med! Trots att större delen av testerna genomfördes under semestertider fungerade allt smidigt i det höga tempo vi behövde ha i vår rekryteringsprocess.

  Elisabeth Darius, HR-chef, Swedish Standards Institute (SIS)

 • Röster om Wise Professionals

  " - Wise Professionals har lyssnat in och kunnat ge alternativ på lösningar och kompetens. Längre diskussioner om uppdragets innehåll och fokus på beteenden har gett varaktiga och framgångsrika resultat i vår organisation. Löpande uppföljning från Wise gör att konsulterna är trygga och att vi kan jobba proaktivt och vara "beredda" inför att nästa behov uppstår."

  Martina Törnsten, Lönechef, Axstores

 • Röster om Wise Professionals

  "- Wise Profesisonals Rekryteringsskola är en utomordentlig genomgång av rekryteringsprocessens olika steg. Den är även flexibel, så att man som beställare kan prioritera vissa delar av processen. Kunniga och pedagogiska utbildare. Perfekt för chefer som rekryterar då och då men inte behöver en omfattande teoretisk utbildning, utan mer handfasta verktyg, tips och råd."

  Lars Ståhl, Personalchef, Stockholms Stadsmission

 • Röster om Wise Professionals

  " - UNICEF Sverige har arbetat med Wise Professionals sedan 2012. Det som utmärker arbetet är en gedigen process för att ta fram kravprofil, aktivt bidrag med varierande profiler på kandidater och en noggrann process för utvärdering och referenstagning. Vi har varit mycket nöjda med de rekryteringar som Wise har gjort för oss."

  Per Westberg, Vice Generalsekreterare Unicef

 • Röster om Wise Professionals

  "- Vi har anlitat Wise Professionals för att ta in Lönekonsulter. Jag upplever att de har en effektiv process, levererar tjänster med kvalitet och är en bra arbetsgivare där konsulter känner sig sedda. Vår kontaktperson på Wise var lyhörd kring våra behov och kunde snabbt sätta sig in i vår kultur på 3."

  Liesen Wargh, Lönechef, Hi3G Access

 • Röster om Wise Professionals

  "Potentialbedömning Ledare & Chef är en viktig pusselbit för oss på Fortum för att skapa ett helhetsintryck av slutkandidater. I det arbetet är Wise Professionals en strategisk viktig samarbetspartner för oss. Genom att förstå vår affär, vår företagskultur och våra värderingar har de tagit steget ifrån att vara en traditionell leverantör till att arbeta som en integrerad partner och kan på så sätt såväl utmana som coacha oss till framgångsrika rekryteringar."

  Kajsa Mühlenfels, HR Business Partner, Fortum Sverige