Chefsrekrytering i Stockholm, Göteborg och Malmö

Chefsrekrytering

chefsrekrytering

Vi rekryterar chefer, ledare och Executives i ett flertal branscher genom kompetensbaserade och kvalitetssäkrade metoder. Låt oss hjälpa dig att hitta er nästa ledare!

Kompetens och kvalitet

Ett smartare sätt att rekrytera

Vår drivkraft är att kombinera mänsklighet, innovation och teknik. Därför kan vi som rekryteringspartner erbjuda dig effektiva lösningar, förstklassig kandidatupplevelse och en fördomsfri rekryteringsprocess. Genom ett projektbaserat arbetssätt driver våra erfarna rekryteringskonsulter hela processen från start till mål med struktur och tydliga tidsplaner. När vi rekryterar din nästa chef använder vi oss av arbetsmetoden kompetensbaserad rekrytering, ett fördomsfritt sätt att kvalificera kandidater där djupintervjuer och arbetspsykologiska tester är centrala delar.

rekryteringsannonser

Vem behöver du?

Rätt chef för din organisation

För att lyckas med din chefsrekrytering gäller det att skapa en helhetsbild, både av den organisation ni vill bli och den människan som ska ta er dit. Vilken sorts chef som passar i just din organisation och utifrån era förutsättningar kan skilja sig beroende på position inom företaget. Kanske vill du rekrytera en chef som motiverar de anställda, är problemlösningsorienterad, skapar en kultur av ansvarstagande, självledarskap och som bygger goda relationer. Kanske vill du anställa en chef som ökar lojalitet och höjer företagets lönsamhet, eller kanske har du en ovanlig situation som ställer särskilda krav. Innan vi genomför chefsrekryteringen undersöker vi ert nuläge och tar oss tid att lära känna ditt företag och det team som chefsroller ska ansvara för. Allt för att på bästa sätt matcha kompetens och egenskaper hos ledaren med företagets unika kultur och affärsmässiga behov.

Huvudkontoret

Rekrytera chef i Stockholm

Vi hjälper dig att hitta och rekrytera en chef i Stockholm som passar din verksamhet och teamet chefen ska leda. Wise Professionals är det rekryteringsföretag och bemanningsföretag som har bland de största chefsnätverken i Stockholm. Här finns chefer från olika branscher och med varierande bakgrund. Om vi inte hittar din nästa chef i vårt stora nätverk har vi specialister inom search och attraktion som gör att vi på ett träffsäkert sätt kan nå de riktigt spännande chefskandidaterna. Välkommen att kontakta oss eller besöka vårt kontor i centrala Stockholm för att påbörja jakten på din framtida ledare.

Rekrytera en chef i Stockholm?

Västsverige

Chefsrekrytering i Göteborg

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med en chefsrekrytering i Göteborg? Våra engagerade specialister på vårt kontor på Kungsgatan i centrala Göteborg ser till att ta din chefsrekrytering från start till mål. Med tydliga tidsplaner och en effektiv process använder vi både vårt stora nätverk i Västsverige och våra kanaler för att hitta de skarpaste cheferna i din bransch. presentera de mest relevanta chefskandidaterna i Göteborg för din verksamhet!

Behöver du hjälp med chefsrekrytering i Göteborg?

Skåne

Chefsrekrytering i Malmö

Vi hjälper dig med chefsrekrytering i Malmö. Våra specialister på Malmökontoret har lång erfarenhet av att rekrytera chefer och ledare i Malmö och Öresund. Ett stort lokalt nätverk, träffsäker search och kanaler med stor räckvidd gör att vi kan ha effektiva processer. Du får en dedikerad projektledare som hjälper dig att skapa en kravprofil, driva igenom rekryteringen och presentera relevanta slutkandidater på utsatt tid.

Behöver du hjälp med chefsrekrytering i Malmö?

 

Rätt medarbetare Bättre resultat

Vi rekryterar specialiserade chefer inom alla branscher, men också inom våra huvudområden:

Chefsrekrytering inom lön

Chefsrekrytering inom HR

Chefsrekrytering inom marknad & kommunikation

Chefsrekrytering inom ekonomi & finans

Chefsrekrytering inom Business Administration

Några vanliga roller vi rekryterar till är HR-chef och lönechef. Behöver du någon som kliver in medan rekryteringen pågår? Då kanske du ska ta in en interim chef.

Vi går djupare

Så rekryterar vi chefer och ledare

I vår rekrytering vill vi hitta chefer som passar in i din företagskultur och som kan tillföra mervärde i organisationen. Utgångspunkten är en kravprofil som sätts ihop tillsammans med dig. I den görs det klart vilka egenskaper, kompetenser och erfarenheter du är ute efter i din chefsrekrytering. Vilken ledarstil passar exempelvis de anställda och dig? Den här sortens frågor hjälper vi dig att artikulera och hitta konkreta svar på. Utifrån kravprofilen inleder vi sedan en utförlig rekrytering för att hitta en chef som passar hos just er.

Träffsäker chefsrekrytering

Vi arbetar med chefsrekrytering till ett spektrum av branscher. Vi vet att varje situation och chefsposition är unik. Ett team eller en grupp har komplex dynamik och att tillsätta en ledare för teamet är en komplex process som kräver eftertanke, kunskap och erfarenhet. Vår drivkraft är att hitta en person som inte bara passar in i en mall, utan på ett djupare sätt matchar väl med dig och dina medarbetare så att alla ska trivas med sin nya arbetssituation.

För att hitta en väg framåt är det viktigt att känna till nuläget. Vilka utmaningar arbetar ni med idag och var är ni starka? Vilken strategi finns uppsatt och var passar chefen som ska rekryteras in i den? Hur ser ni på chefsrekryteringen långsiktigt? Genom att vi lär känna ditt företags vardag och visioner får vi större möjligheter att hitta en medarbetare som verkligen passar er.

Specialister som leder andra

Vad är chefsrekrytering

Chefsrekrytering innebär att identifiera, hitta och rekrytera kandidater som både har rätt kompetens och som passar som ledare. När vi pratar om chefsrekrytering menar vi personer som har kompetens och potential att leda och utveckla andra, men också som har rätt förutsättningar att ta det ansvar som rollen kräver. Inom chefsrekrytering är vi noga med att kvalitetssäkra kandidaterna. Detta gör vi bland annat genom tester och kompetensbaserade intervjuer. Eftersom vi jobbar med specialiserade chefer lägger vi också stor vikt vid att de rekryteringskonsulter hos oss som har uppdraget att rekrytera en chef har goda insikter i den aktuella branschen. I vårt arbete värderar vi också kandidatupplevelse högt, vilket innebär att vi anstränger oss för att rekryteringsprocessen skapar positiv Employer Branding för dig som kund.

rekryteringsannons

Rätt ledare för framtiden

Vilken chef behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Kontakta oss