Lön

Söker du nya medarbetare till din Löneavdelning? Eller ska din löneadministratör gå på föräldraledighet? Wise Professionals specialister inom Lön hjälper dig att hitta din nästa medarbetare.

 

Kontakta oss

 

Lön är vår passion

Wise Professionals har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra lönespecialister framåt. Vilka utbildningar är de mest attraktiva? Vilka system är mest effektiva att jobba i? Hur påverkas löneområdet av digitalisering? Och hur kan vi bidra till att Lönechefen får en naturlig plats i ledningsgruppen?

Våra samarbeten

Idag har Wise Professionals utvecklade samarbeten med flera yrkesutbildningar och branschnätverk, och ser alltid till att finnas representerade på event, mässor och branschforum. Vi älskar att ha örat mot marken och vill att du som kund ska kunna dra nytta av ett aktuellt branschnätverk när du söker efter din nästa medarbetare.

 

Vilken lösning passar dig?

Hos oss hittar du ett aktuellt nätverk av kandidater som vill arbeta i olika roller, som löneadministratör, lönespecialist, lönechef, löneassistent och lönehandläggare. På konsultsidan har vi en bred flora av service minded konsulter med en ambition att utvecklas i sina roller, utmana sig själva och kunden samt kunna bidra med sin egen erfarenhet inom området.

Oavsett om du har ett tillfälligt behov eller vill titta på en mer långsiktig rekryteringslösning så kan vi stötta dig i jakten på er nya medarbetare.

 

Till dig som är nyfiken på rollen som lönekonsult!

I rollen som lönekonsult hos Wise erbjuder vi dig långa uppdrag hos välkända varumärken. Tillsvidareanställning / visstid/ eller underkonsult, vad som passar din situation.

Våra uppdrag är i snitt 6-9 månader långa, med goda möjligheter att bli ut rekryterad till någon av våra spännande kunder. Vi har uppdrag på hel- och deltid men också olika typer av löneprojekt. Vi tillsätter alla roller, allt från löneassistent till lönechef. Vi har även uppdrag till dig som är intresserad av en kombinerad roll, med inslag av HR eller Ekonomi.

Som konsult erbjuder vi dig seminarier, nätverksträffar och utbildning inom löneområdet. Dessutom kommer du att ha möjlighet att få gå på vår egen inspirationsdag LÖN.

Det är ingen slump att jag har valt att vara konsult inom Lön på Wise. På alla de uppdrag jag haft så har min konsultchef lyssnat in mina behov, förväntningar och varit flexibel för att hitta den bästa lösningen. Det har varit en rak och tydlig kommunikation om vad som förväntas av mig och vad jag kan förvänta mig av uppdraget.

Cathrine Ferrari, Lönekonsult

Jag känner stolthet över att vara lönekonsult hos Wise. Man tog mycket väl tillvara på min kompetens och mina behov när man matchade mig mot de uppdrag jag har och jag får ofta uppmärksamhet och positiv feedback från min konsultchef. Wise jobbar hårt och framgångsrikt med att få en fin och stark sammanhållning mellan alla oss lönekonsulter genom olika utbildningar.

Ann-Sophie Eriksson, Lönekonsult

Om du har frågor kring konsultrollen kopplar vi gärna ihop dig med en av våra konsulter som kan svara på hur en vardag ser ut som lönekonsult hos Wise!

Psst. Glöm inte lyssna på vår Podcast, Lönepodden! Här tar vi upp aktuella ämnen inom området LÖN tillsammans med våra samarbetspartners Knowit HRM och SRF.

Film – Från mossig till stekhet

Läs mer om rollen som Lönekonsult

Kontakta oss gärna

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!