Lön

Söker du nya medarbetare till din löneavdelning? Eller ska din löneadministratör gå på föräldraledighet? Wise Professionals specialister inom lön hjälper dig att hitta din nästa medarbetare.

 

Kontakta oss

 

Lön är vår passion

Wise Professionals har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra lönespecialister framåt. Vilka utbildningar är de mest attraktiva? Vilka system är mest effektiva att jobba i? Hur påverkas löneområdet av digitalisering? Och hur kan vi bidra till att lönechefen får en naturlig plats i ledningsgruppen?

Våra samarbeten

Idag har Wise Professionals utvecklade samarbeten med flera yrkesutbildningar och branschnätverk, och ser alltid till att finnas representerade på event, mässor och branschforum. Vi älskar att ha örat mot marken och vill att du som kund ska kunna dra nytta av ett aktuellt branschnätverk när du söker efter din nästa medarbetare.

 

Vilken lösning passar dig?

Hos oss hittar du ett aktuellt nätverk av kandidater som vill arbeta i olika roller, som löneadministratör, lönespecialist, lönechef, löneassistent och lönehandläggare. På konsultsidan har vi en bred flora av serviceinriktade konsulter med en ambition att utvecklas i sina roller, utmana sig själva och kunden samt bidra med sina egna erfarenheter inom området.

Oavsett om du har ett tillfälligt behov eller vill titta på en mer långsiktig rekryteringslösning stöttar vi dig i jakten på nya medarbetare.

Help out – vi hittar dina kandidater inom lön

Att arbeta som chef eller med HR-frågor innebär inte nödvändigtvis att man sitter på alla verktyg och kunskaper för att lyckas i sin rekrytering. Vi vet att det framför allt är svårt att hitta kandidater med rätt kompetens. Det är tidskrävande, klurigt och kan ibland kännas som ett hopplöst detektivarbete.

Wise Professionals specialistområde Lön är välkända inom rekrytering och konsulttjänster inom just området lön. Vi arbetar med roller som lönechef, lönespecialist, löneadministratör, löneassist och lönehandläggare. Vi träffar och har dagligen kontakt med kandidater och intervjuar människor proaktivt för att bygga ett nätverk av kompetenta personer inom lön. Eftersom vi lagt ner mycket engagemang och tid genom åren på att träffa rätt kandidater har vi byggt upp ett stort nätverk. Vi kan därför erbjuda dig hjälp med större träffbild.

Utöver vårt nätverk med kandidater har vi även kontakt med både konsulter och kunder genom våra olika event och seminarier. Att arbeta nära marknaden gör att vi kan vara på tå och möta våra kunders varierade behov och samtidigt matcha det med våra kandidaters önskemål.

Ta hjälp av oss – vi har det du saknar

Help out är en tjänst för dig som har svårt att hitta kandidater. Ett arbete som vi vet tar tid, kräver olika kanaler, nätverk, searcharbete – en hel del handpåläggning med andra ord. Utöver att sprida en roll på jobbannonsplattformar går vi även ut via övriga kanaler som vi arbetar med, bland annat LinkedIn för rekryterare, och har direkt kontakt med vårt nätverk av kompetens inom lön för att söka lämpliga kandidater.

Karriärcoachning är en naturlig och viktig del av att bygga och vårda nätverket. Att känna till kandidatens nästa steg är en förutsättning för oss. Utöver att matcha rätt kandidat med rätt roll och företag är även personlighet, kultur och inte minst riktning och mål viktiga faktorer för att få bra och långsiktigt nöjda parter. Help out innebär med andra ord att vi med god träffsäkerhet kan hitta det du söker.

Kanske finns din nästa kollega redan med i vårt stora nätverk av kandidater. Låt oss undersöka! Kontakta oss genom att ringa direkt eller fylla i formuläret nedan.

Till dig som är nyfiken på rollen som lönekonsult

Film: från mossig till stekhet

I rollen som lönekonsult hos Wise erbjuder vi dig långa uppdrag hos välkända varumärken. Tillsvidareanställning / visstid/ eller underkonsult, vad som passar din situation.

Våra uppdrag är i snitt 6-9 månader långa, med goda möjligheter att bli utrekryterad till någon av våra spännande kunder. Vi har uppdrag på hel- och deltid men också olika typer av löneprojekt. Vi tillsätter alla roller, allt från löneassistent till lönechef. Vi har även uppdrag till dig som är intresserad av en kombinerad roll, med inslag av HR eller ekonomi.

Som konsult erbjuder vi dig seminarier, nätverksträffar och utbildning inom löneområdet. Dessutom kommer du att ha möjlighet att få gå på vår egen inspirationsdag LÖN.

 

Registrera dig här

Det är ingen slump att jag har valt att vara konsult inom Lön på Wise. På alla de uppdrag jag haft så har min konsultchef lyssnat in mina behov, förväntningar och varit flexibel för att hitta den bästa lösningen. Det har varit en rak och tydlig kommunikation om vad som förväntas av mig och vad jag kan förvänta mig av uppdraget.

Cathrine Ferrari, Lönekonsult

Jag känner stolthet över att vara lönekonsult hos Wise. Man tog mycket väl tillvara på min kompetens och mina behov när man matchade mig mot de uppdrag jag har och jag får ofta uppmärksamhet och positiv feedback från min konsultchef. Wise jobbar hårt och framgångsrikt med att få en fin och stark sammanhållning mellan alla oss lönekonsulter genom olika utbildningar.

Ann-Sophie Eriksson, Lönekonsult

Om du har frågor kring konsultrollen kopplar vi gärna ihop dig med en av våra konsulter som kan svara på hur en vardag ser ut som lönekonsult hos Wise!

Psst. Glöm inte lyssna på vår Podcast, Lönepodden! Här tar vi upp aktuella ämnen inom området LÖN tillsammans med våra samarbetspartners Knowit HRM och Srf konsulterna.

Träffa teamet på affärsområde lön

Kontakta oss gärna

Läs mer om rollen som Lönekonsult