Lön

Rekrytering inom lön

Kompetens och driv

Marknadens bästa lönespecialister

Söker du nya medarbetare till din löneavdelning? Eller ska din löneadministratör gå på föräldraledighet? Våra specialister på rekrytering inom lön hjälper dig att hitta din nästa medarbetare.

Vi har under flera år arbetat fokuserat med att förstå, utveckla och attrahera marknadens bästa lönespecialister. För oss räcker det inte med att bara hitta rätt person till rätt plats, vi vill förstå de drivkrafter, önskemål och ambitioner som driver våra lönespecialister framåt. Vilka utbildningar är de mest attraktiva? Vilka system är mest effektiva att jobba i? Hur påverkas löneområdet av digitalisering? Och hur kan vi bidra till att lönechefen får en naturlig plats i ledningsgruppen?

chefsrekrytering

Proffsnätverkare inom lön

Starka samarbeten

Idag har vi utvecklade samarbeten med flera yrkesutbildningar och branschnätverk, och ser alltid till att finnas representerade på event, mässor och branschforum. Vi älskar att ha örat mot marken och vill att du som kund ska kunna dra nytta av ett aktuellt branschnätverk när du söker efter din nästa lönespecialist.

barbara lidholt

Möter ditt behov

Vilken lösning passar dig?

Vi är mer än ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag. Vi är en långsiktig partner inom rekrytering och attraktion. Hos oss hittar du ett aktuellt nätverk av kandidater som vill arbeta i olika roller, som löneadministratörlönespecialistlönecheflöneassistent och lönehandläggare. Vi hjälper dig också med chefsrekrytering. På konsultsidan har vi en bred kompetens av serviceinriktade konsulter med en ambition att utvecklas i sina roller, utmana, och bidra med sina egna erfarenheter inom området.

Oavsett om du har ett tillfälligt behov eller vill titta på en mer långsiktig rekryteringslösning stöttar vi dig i jakten på nya medarbetare.

Lönepodden

Nyheter, insikter och trender med Lönepodden

I Lönepodden vill vi inspirera dig som verkar inom yrkesområdet lön. Du kan jobba på en löneavdelning, med outsourcing, driva egen lönebyrå, utveckla lönesystem, utbilda blivande lönespecialister, studera lön eller så är du kanske bara nyfiken på löneyrket och undrar om det är något för dig.

Inspiration Lön

Välkommen till vårt populära event Inspiration lön! Vi har valt våra föreläsare till denna halvdag med stor omsorg för att ge dig som arbetar med löner något alldeles extra och tänkvärt.

Help out

Vi hittar dina kandidater inom lön

Att arbeta som chef eller med HR-frågor innebär inte nödvändigtvis att man sitter på alla verktyg och kunskaper för att lyckas i sin rekrytering inom lön. Vi vet att det framför allt är svårt att hitta kandidater med rätt kompetens. Det är tidskrävande, klurigt och kan ibland kännas som ett hopplöst detektivarbete.

Våra specialister är välkända inom rekrytering och konsulttjänster inom just området lön. Eftersom vi lagt ner mycket engagemang och tid genom åren på att träffa rätt kandidater har vi byggt upp ett stort nätverk. Vi kan därför erbjuda dig hjälp med större träffbild och så snabbt att vi ibland kallar oss Löneakuten.

Utöver vårt nätverk med kandidater har vi även kontakt med både konsulter och kunder genom våra olika event och seminarier. Att arbeta nära marknaden gör att vi kan vara på tå och möta våra kunders varierade behov, samtidigt som vi matchar det med våra kandidaters önskemål.

Ta hjälp av oss – vi har det du saknar

Help out är en tjänst för dig som har svårt att hitta kandidater. Ett arbete som vi vet tar tid, kräver olika kanaler, nätverk, searcharbete – en hel del handpåläggning med andra ord. Utöver att sprida en roll på jobbannonsplattformar går vi även ut via övriga kanaler som vi arbetar med, bland annat LinkedIn för rekryterare, och har direkt kontakt med vårt nätverk av kompetens inom lön för att söka lämpliga kandidater.

Karriärcoachning är en naturlig och viktig del av att bygga och vårda nätverket. Att känna till kandidatens nästa steg är en förutsättning för oss. Utöver att matcha rätt kandidat med rätt roll och företag är även personlighet, kultur och inte minst riktning och mål viktiga faktorer för att få bra och långsiktigt nöjda parter. Help out innebär med andra ord att vi med god träffsäkerhet kan hitta det du söker.

Kanske finns din nästa kollega redan med i vårt stora nätverk av kandidater? Låt oss undersöka! Kontakta oss genom att ringa direkt eller fylla i formuläret nedan.

Nyfiken på livet som lönekonsult?

Lönekonsult – en framtidsroll

I rollen som lönekonsult erbjuder vi dig långa uppdrag hos välkända varumärken. Tillsvidareanställning, visstid eller underkonsult – det som passar din situation.

Våra uppdrag är i snitt sex till nio månader långa, med goda möjligheter att bli utrekryterad till någon av våra spännande kunder. Vi har uppdrag på hel- och deltid men också olika typer av löneprojekt. Vi tillsätter alla roller, allt från löneassistent till lönechef. Vi har även uppdrag till dig som är intresserad av en kombinerad roll, med inslag av HR eller ekonomi.

Som konsult erbjuder vi dig seminarier, nätverksträffar och utbildning inom löneområdet. Dessutom kommer du att ha möjlighet att få gå på vår egen inspirationsdag – Inspiration lön.

Rekryteringsföretag Stockholm

Rätt kompetens inom lön

Vem letar du efter?

Beskriv den löneroll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Kontakta oss