Chefsrekrytering

Chefsrekrytering

vd-byte

En tydlig bild

Vilken sorts chef passar din organisation?

För att genomföra en framgångsrik chefsrekrytering gäller det att gå bortom det skriftliga i CV:t och gå flera steg djupare. Vilken sorts chef som passar i just din organisation och utifrån era förutsättningar kan skilja sig beroende på position inom företaget.

I rekryteringen av chefsrollen tar vi i samarbete med er fram en tydlig bild av ledarprofilen och baserat på det en kravprofil att använda i rekryteringsprocessen. Kanske vill du rekrytera en chef som motiverar de anställda, är problemlösningsorienterad, skapar en kultur av ansvarstagande, självledarskap och som bygger goda relationer. Kanske vill du anställa en chef som ökar lojalitet och höjer företagets lönsamhet, eller kanske har du en ovanlig situation som ställer särskilda krav. Innan vi genomför chefsrekryteringen undersöker vi till ert nuläge och tar oss tid att lära känna ditt företag och det team som chefsroller ska ansvara för – allt för bästa matchning mellan kompetens och egenskaper hos ledaren med företaget unika kultur och affärsmässiga behov.

rekryteringsannonser

Hitta chefer som passar din företagskultur

Kompetensbaserad rekrytering av chefer och ledare

I vår rekrytering vill vi alltså hitta chefer som passar in i din företagskultur och kan tillföra mervärde i organisationen. Utgångspunkten är för oss en kravprofil som sätts ihop tillsammans med dig. I den görs det klart vilka egenskaper, kompetenser och erfarenheter du är ute efter i din chefsrekrytering. Vilken ledarstil passar exempelvis de anställda och dig? Den här sortens frågor hjälper vi dig att artikulera och hitta konkreta svar på. Utifrån kravprofilen inleder vi sedan en utförlig rekrytering för att hitta en chef som passar hos just dig.

Kompetens är i fokus för oss på Wise Professionals när vi genomför chefsrekryteringar. Vi utvärderar potentialen och kunskaperna hos kandidaterna genom särskilt utvalda tester. Det gör det möjligt för oss att kartlägga styrkor och svagheter hos kandidaterna, både i sin yrkesroll och utifrån personlighet. Resultaten från testen matchas med din kravprofil för att bedöma om kandidaten passar dig eller ej. På det här sättet handplockar vi ett urval av kandidater för dig att möta.

Malmö, Göteborg Stockholm

Vi rekryterar personal i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresundsregionen med omnejd. Ring eller fyll i formuläret genom att klicka på knappen nedan, för att komma i kontakt med oss.

Vi går djupare

Träffsäker chefsrekrytering med Wise Professionals

Vi arbetar med chefsrekrytering till ett spektrum av branscher. Vi vet att varje situation och chefsposition är unik. En personalgrupp har komplex dynamik och att tillsätta en ledare för dem är en komplex process som kräver eftertanke, kunskap och erfarenhet. Vår drivkraft är att hitta en person som inte bara passar in i en mall, utan på ett djupare sätt matchar väl med dig och dina medarbetare så att alla ska trivas med sin nya arbetssituation.

För att hitta en väg framåt är det viktigt att känna till nuläget. Vilka utmaningar arbetar ni med idag och var är ni starka? Vilken strategi finns uppsatt och var passar chefen som ska rekryteras in i den? Hur ser ni på chefsrekryteringen långsiktigt? Genom att vi lär känna till ditt företags vardag och visioner får vi större möjligheter att hitta en passande ny medarbetare.

I vår modell för rekrytering av chefer går kvalitet före kvantitet. Tanken är att du med största sannolikhet vill hitta en utmärkt chef, inte mängder av kandidater som passar sådär. Därför handplockar vi noggrant de kandidater som stämmer bäst överens med din kravprofil. På så sätt slipper du fruktlösa anställningsintervjuer och kan lägga mer tid på din kärnverksamhet. Samtidigt får du träffa personerna som passar den tilltänkta posten allra bäst. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

rekryteringsannons

Vill du rekrytera en chef

Kontakta oss

Kontakta oss