Lönespecialist

Rekrytering och konsultuthyrning av lönespecialist och lönehandläggare

jobb ipad

Stort nätverk av kunniga specialister

Är du i behov av att hyra eller rekrytera in en lönespecialist eller lönehandläggare?

Vi på Wise Professionals hjälper dig! I vårt stora nätverk av kunniga specialister inom lön finns flera som väntar på att få kavla upp ärmarna på ett nytt uppdrag – därför kan vi snabbt hjälpa dig.

Lönespecialisten, eller lönehandläggaren, är den med koll på det mesta på löneavdelningen. Det är också lönehandläggaren som håller nära kontakt med lönechefen och sköter löneprocessen från ax till limpa. Därför är det viktigt att lönespecialisten finns på plats. Oavsett om du söker en längre rekryteringslösning eller behöver täcka upp ett tillfälligt behov på grund av arbetstoppar eller frånvaro, kan vi på Wise Professionals hjälpa dig.

Hyra eller rekrytera lönespecialist och lönehandläggare?

Vi på Wise Professionals anpassar alla våra tillsättningar efter ditt behov. I vårt nätverk hittar du både kandidater för långsiktiga rekryteringslösningar och konsulter som kan täcka upp vid kortsiktiga behov. Vilken lösning passar dig bäst? Du kan alltid börja med att hyra lönespecialist en kortare period via oss och sedan låta anställningen gå över till att bli en tillsvidaretjänst hos dig. Oavsett om du vill hyra eller rekrytera, kan du känna dig trygg med att vi på Wise Professionals stöttar dig genom hela processen.

Därför behövs lönespecialisten

Våra lönespecialister har koll på en rad olika affärssystem såsom Visma, Hogia, Agda, FlexLön och SAP för att nämna några, och tur är det. Specialisten inom lön är nämligen personen som med sin erfarenhet och kompetens ofta har ansvar för att stötta sina kollegor i många lönefrågor. Det är specialisten som håller koll på att alla regler efterföljs och som oftast ansvarar för både tolkning och tillämpning av kollektivavtal och lagar relaterade till löneområdet. Wise Professionals hjälper dig att hitta rätt specialist som kan hjälpa din verksamhet med detta och mycket mer. Kontakta oss, så tar vi tillsammans fram en lösning som passar dig.

Vi berättar mer

Kontakta oss