Ta hjälp av oss med din bemanning

Bemanning med Wise Professionals

jobb ipad

Vi hjälper dig

Rätt person på rätt plats – snabbt och enkelt

Låt oss på Wise Professionals hjälpa dig med din bemanning. I vårt stora nätverk av kompetenta konsulter kan vi fylla flertalet positioner inom en rad olika områden. Vi säkerställer att rätt person är på plats inom kort.

Med flerårig erfarenhet av bemanning är Wise Professionals rätt val när du har behov av bemanningshjälp. Vi arbetar inom en rad olika verksamhetsområden, bland annat HR och lön, och i vårt stora nätverk av kompetenta konsulter finns säkerligen rätt person för ditt uppdrag. Oavsett om du behöver täcka upp en kortare frånvaro eller vill ha inhyrd hjälp för en längre period så är Wise Professionals snabbt på bollen och kan tillsätta rollen du är i behov av. Vi matchar ditt företag med rätt person.

Vi tänker annorlunda

Bemanning enligt oss

Vi tänker lite annorlunda om bemanning, det viktigaste för oss är nämligen inte bara att leverera en tjänst, utan vi vill att alla parter i samarbetet trivs med varandra.  Av den anledningen är ett stort fokus för oss att både se till våra uppdragsgivares bästa samtidigt som vi värnar om våra konsulter. Därför har våra konsultchefer aldrig fler än 25 konsulter att samarbeta med åt gången, vilket gör att vi kan lägga mer tid på att matcha ihop rätt kandidat med rätt uppdragsgivare och säkerställa att alla trivs med varandra under hela uppdraget. På så sätt kan vi på Wise Professionals vara ett bemanningsföretag som säkerställer att vi levererar mer än bara bemanning. Vi levererar kvalitet och kan garantera att du som kund blir nöjd, samtidigt som våra konsulter får chans att glänsa inom roller som de verkligen brinner för. Det är vad vi brinner för – att lyckas så pass bra med våra matchningar att alla parter känner att vi träffat rätt.

kreativt möte

Bättre tillsammans

Varför Wise Professionals?

Varför ska du välja Wise Professionals när du har ett bemanningsbehov att täcka upp? Kort sagt: för att vi kan täcka upp behovet snabbt och med rätt person för rollen. Tillsammans sätter vi en kravprofil och sedan hittar vi kandidater för dig att paras ihop med.

Vårt huvudkontor

Bemanning i Stockholm

Behöver du hjälp med bemanning i Stockholm? Då ska du kontakta vårt kontor i centrala Stockholm. Vi scannar snabbt av vårt nätverk efter någon som passar din verksamhet. Tack vare våra mångåriga relationer med specialister och chefer i ett flertal branscher finns det goda chanser att vi kan presentera flera bra kandidater som passar ditt behov av bemanning inom kort.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning i Stockholm

Vårt kontor i Västsverige

Bemanning i Göteborg

I många år har vi hjälpt kunder med korta och långa behov av bemanning i Göteborg. Vi har ett lokalt nätverk och goda relationer med de mest intressanta kandidaterna på marknaden. Våra medarbetare i Göteborg är specialister på bemanning och rekrytering och ser till att du får in den kompetensen du behöver. Välkommen att kontakta oss eller besöka vårt kontor på Kungsgatan i centrala Göteborg för att diskutera ditt bemanningsbehov.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning i Göteborg.

Vårt kontor i Skåne

Bemanning i Malmö

Vi har inte bara ett stort nätverk av konsulter i Malmö och Öresund, vi har specialister som kan hjälpa dig med rätt bemanning också. Utöver konsultuthyrning så arbetar vi med kompetensstrategi, en styrka när det kommer till att analysera bemanningsbehovet och kompetensen din verksamhet behöver ha in för att lyckas. Hör av dig till oss eller besök vårt kontor i centrala Malmö så kan vi diskutera ditt kompetensbehov nu och i framtiden.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning i Malmö.

 

registrera

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.