Ta hjälp av oss med din bemanning

Ta hjälp av oss med din bemanning

jobb ipad

Vi hjälper dig

Säkerställer att rätt person är på rätt plats

Låt oss på Wise Professionals hjälpa dig med din bemanning. I vårt stora nätverk av kompetenta konsulter kan vi fylla flertalet positioner inom en rad olika områden. Vi säkerställer att rätt person är på plats inom kort.

Med flerårig erfarenhet av bemanning är Wise Professionals rätt val när du har behov av bemanningshjälp. Vi arbetar inom en rad olika verksamhetsområden, bland annat HR och lön, och i vårt stora nätverk av kompetenta konsulter finns säkerligen rätt person för ditt uppdrag. Oavsett om du behöver täcka upp en kortare frånvaro eller vill ha inhyrd hjälp för en längre period så är Wise Professionals snabbt på bollen och kan tillsätta rollen du är i behov av – vi matchar ditt företag med rätt person.

Vi tänker annorlunda

Annorlunda bemanning – på ett bra sätt!

Vi tänker lite annorlunda om bemanning, det viktigaste för oss är nämligen inte bara att leverera en tjänst, utan vi vill att alla parter i samarbetet trivs med varandra.  Av den anledningen är ett stort fokus för oss att både se till våra uppdragsgivares bästa samtidigt som vi värnar om våra konsulter. Därför har våra Konsultchefer aldrig fler än 25 konsulter att samarbeta med åt gången, vilket gör att vi kan lägga mer tid på att matcha ihop rätt kandidat med rätt uppdragsgivare och säkerställa att alla trivs med varandra under hela uppdraget. På så sätt kan vi på Wise Professionals säkerställa att vi levererar mer än bara bemanning. Vi levererar kvalitet och kan garantera att du som kund blir nöjd, samtidigt som våra konsulter får chans att glänsa inom roller som de verkligen brinner för. Det är vad vi brinner för – att lyckas så pass bra med våra matchningar att alla parter känner att vi träffat rätt.

kreativt möte

Bättre tillsammans

Varför Wise Professionals?

Varför ska du välja Wise Professionals när du har ett bemanningsbehov att täcka upp? Kort sagt: för att vi kan täcka upp behovet snabbt och med rätt person för rollen. Tillsammans sätter vi en kravprofil och sedan hittar vi kandidater för dig att paras ihop med. Nyfiken på att höra mer? Klicka på kontaktknappen ovan så hör vi av oss.

registrera

Vi berättar gärna mer

Kontakta oss