Bemanningsföretag i Göteborg

Bättre bemanning i Göteborg – experter på attraktion

Rekryteringsbyrån

Vi går steget längre

Vi på Wise Professionals i Göteborg föredrar att kalla oss rekryteringsbyrå snarare än bemanningsbyrå. Anledningen är att vi går steget längre än vanlig bemanning när vi skapar riktigt bra matchningar mellan konsult och företag. Vi är specialister inom flera branscher och yrkeskategorier och arbetar därför inom ett antal specialistområden för att öka träffsäkerheten i vår bemanning. Ett stort nätverk av kompetenta konsulter i kombination med konsultchefer som kan lägga tillräcklig tid på varje samarbete är vårt recept för framgång.

Vi bemannar inom bland annat HR, lön, Business Administration, ekonomi och finans, och marknad och kommunikation. Söker du andra sorters kompetenser? Tveka inte att höra av dig, oavsett om du behöver täcka upp en kort frånvaro snarast möjligt eller vill hyra in personal under en längre tid. Vi tar oss snabbt an uppgiften och levererar kandidater som passar ditt behov.

Vi har även kontor i Stockholm och Malmö/Öresundsregionen för hjälp med ditt behov av bemanning.

Våra expertområden

glad-kvinna-och-man

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

HR
Marknad & kommunikation
Ekonomi & finans
Business Administration
Lön

För framtiden

Smidig bemanning i Göteborg

Att hitta rätt person för rätt plats klarar vår bemanningsbyrå i Göteborg utan problem. Våra konsultchefer och kandidatansvariga har både erfarenhet och omfattande nätverk. Därför går processen smidigare när vi sköter bemanningen åt dig i Göteborg. Så här kan det se ut:

  • Vi sätter ihop en utförlig kravprofil tillsammans med dig. I en sådan specificeras vilka kompetenser och egenskaper ni är ute efter.
  • En matchningsprocess inleds. Ett team med en konsultchef och kandidatansvarig leder arbetet med att finna passande kandidater utifrån ställd kravprofil.
  • Du möter utvalda kandidater och slutkandidaten väljs.
  • Löpande avstämningar och medarbetarsamtal är en viktig del i vårt arbete.

För oss på Wise Professionals i Göteborg är det av högsta prioritet att du blir nöjd med bemanningen genom oss.  Vill du ha hjälp med kvalitativ bemanning? Hör av dig till oss i Göteborg.

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.