Våra specialistområden

Smartare rekrytering inom våra specialistområden

Rekryteringsföretag Göteborg

Fem specialistområden

Våra rekryteringslösningar

På Wise Professionals arbetar vi med rekryteringslösningar inom våra fem specialistområden; HRlönBusiness Administrationekonomi och finans samt marknad och kommunikation.

Här möter du specialister med ett brett kontaktnät och lång erfarenhet från branschen. Vi arbetar även med en bredd av roller som inte faller under något att våra specialistområden. Nedan kan du läsa om hur vi kan hjälpa just dig. Välkommen att kontakta oss direkt!

Erfarenhet och kunskap

Våra specialistområden

HR

HR är vår kärna, vi har Sveriges största nätverk av yrkesverksamma HR-proffs. Låt våra specialister inom HR, arbetsrätt och rekrytering hjälpa dig att hitta din nästa medarbetare.

Specialiserade chefer

Våra metoder är särskilt inriktade på att rekrytera specialister och chefer. Därför är vi också framgångsrika i att rekrytera spetskompetens och ledare till många branscher. Vi rekryterar inom näringslivet likväl som offentlig sektor bland annat roller som inköpschef, verksamhetschef och byggprojektledare.

Marknad & kommunikation

Vårt specialistområde KIMM hjälper dig att hitta chefer och specialister inom marknad och kommunikation. Våra erfarna specialister med bakgrund från branschen och med blicken framåt vet vilken kompetens som möter ditt behov.

Ekonomi & finans

Oavsett om du behöver en ekonomichef, controller eller redovisningsekonom hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Vårt specialistområde EQonomy – av och för affärsnära ekonomer.

Business Administration

The Pace är vårt specialistområde inom Business Administration. Vårt erfarna team matchar ihop dig med den administrativa kompetens du behöver. Vi har bland annat ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du även kan anlita virtuellt.

Vill du veta mer?

Vi kontaktar dig

Kontakta oss