Våra specialistområden

På Wise Professionals arbetar vi med rekryteringslösningar inom våra fem specialistområden;
HR, Lön, Business Administration, Ekonomi och Finans samt Marknad och Kommunikation.

Här möter du specialister med ett brett kontaktnät och lång erfarenhet från branschen. Vi arbetar även med en bredd av roller som inte faller under något att våra specialistområden. Nedan kan du läsa om hur vi kan hjälpa just dig. Välkommen att kontakta oss direkt!

 

Kontakta oss

HR

Söker du nya medarbetare till din HR-avdelning? Ska din HRBP gå på föräldraledighet? Låt våra specialister inom HR, arbetsrätt och rekrytering hjälpa dig att hitta din nästa medarbetare.

 

Lön

Våra specialister inom Lön hjälper dig att hitta din nästa medarbetare. Vi erbjuder tjänster inom både rekrytering och konsultuthyrning.

 

Business Administration

The Pace är specialistområdet inom Wise Professionals som rekryterar inom Office – eller som vi brukar säga – Business Administration.  Våra specialister inom Business Administration hjälper dig att hitta din nästa medarbetare vare sig det är till ett konsultuppdrag eller en rekrytering.

 

Ekonomi & Finans

EQonomy är specialistområdet inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer med EQ. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans.

 

Marknad & Kommunikation

Ska du rekrytera en ny medarbetare med kompetens inom kommunikation, information, marknad och media? KiMM hjälper dig att rekrytera eller hyra ut konsulter till tjänster inom just dessa områden.

 

Övriga områden

Vi arbetar även med en bredd av roller som inte faller under något att våra specialistområden. Ingen roll är för utmanande för våra erfarna generalister, vi har bland annat rekryterat Wind project leader, Senior Tissue Technology Specialist och Miljöexpert samt mer vanliga roller som inköpare, verksamhetschef och byggprojektsledare.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!