Rekryteringsföretag för framtiden

Rekryteringsföretag för framtiden

rekryteringsannonser

Alltid bäst tillsammans

Behöver du hjälp med rekrytering till ditt företag?

Behöver du hjälp med rekrytering till ditt företag? Wise Professionals är ett rekryteringsföretag med flerårig erfarenhet inom många arbetsområden. Vi hjälper dig att anställa rätt person på rätt plats för långsiktiga lösningar.

Rekrytering blir allt mer utmanande när kunskapsområden och kompetenser inom olika yrkesroller ständigt utvecklas. Som ansvarig för rekryteringen på ett företag måste du därför hålla dig à jour med dessa förändringar för att kunna hitta rätt person att anställa. Dessutom är tiden för att genomföra en lyckad rekrytering ofta knapp och det är här vi på Wise Professionals kommer in i bilden. Vi brinner för rekrytering och våra rekryterare har erfarenhet inom en rad olika branscher, vilket också betyder att vi har tillgång till nätverk inom olika kompetenser.

rekryteringsprocess efter intervju

Alltid i framkant

Kompetensbaserad rekrytering

Vi på Wise Professionals vill alltid ligga i framkant. Vi är därför inte ett rekryteringsföretag som stirrar oss blinda på CV och personligt brev när vi hjälper dig att rekrytera nya medarbetare. Vi ser helheten. Det viktigaste för oss är inte en kandidats meritlista, utan vi ser till kandidatens potential och drivkraft. När vi ska hitta en person som på bästa sätt kan representera ert varumärke så anser vi därför att det inte räcker med att bara läsa en summering av någons arbetslivserfarenhet. Det finns fler parametrar att titta på. Lösningen? Alla våra rekryterare är certifierade i testverktyg som används för att se inom vilka kompetenser en kandidat har sina styrkor. Och vi intervjuar alltid komptensbaserat. I sin tur leder det oss ett steg närmare den rätta rekryteringen till ditt företag eller organisation.

Bättre förutsättningar Bättre resultat

chefsrekrytering

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

HR
Marknad & kommunikation
Ekonomi & finans
Business Administration
Lön

Med blicken mot framtiden

Ett annorlunda rekryteringsföretag

Vi på Wise Professionals ser oss inte som ett traditionellt rekryteringsföretag, utan vi ser oss som en rekryteringsbyrå för framtiden. Våra rekryterare har en gemensamma nämnare, passionen för hantverket och stor kunskap inom kompetensbaserad rekrytering. Utöver erbjudandet att hjälpa er med en hel rekryteringsprocess har vi även flertalet tjänster som stödjer er när ni väljer att rekrytera själva t ex rekryteringsutbildning, rekryteringsdesign och annonsering & kandidaturval.

Vi förstår att behovet av rekryteringshjälp varierar. Därför är ett rekryteringssamarbete med oss alltid skräddarsytt efter dina behov. Vi är med dig genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning och uppföljning. Vi har alltid ett uppföljningssamtal med både kund och kandidat efter en månad och ytterligare ett efter fem månader – plus att vi alltid har sex månaders garanti på våra rekryteringar!

Vi berättar gärna mer

Kontakta oss