Rekryteringsföretag för framtiden

Ett smartare rekryteringsföretag

rekryteringsannonser

Wise Professionals är ett rekryteringsföretag känt för effektiva processer, nöjda kandidater och hållbara rekryteringar. Vi representerar ditt företag med förtroende och driver rekryteringen i mål med en tydlig tidsplan.

Rekrytera som ett proffs

Behöver du ett pålitligt rekryteringsbolag?

Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö med inriktning mot specialistrekrytering och chefsrekrytering inom ett flertal branscher. Vi är inte ett vanligt rekryteringsföretag. Vår drivkraft är att kombinera mänsklighet, innovation och teknik. Därför kan vi som rekryteringspartner erbjuda dig effektiva lösningar, förstklassig kandidatupplevelse och en fördomsfri rekryteringsprocess. Våra tidigare matchningar har visat att ett rekryteringsföretags respekt och förståelse för företagskultur och Employer Branding leder till glada medarbetare som stannar länge. Därför har vi alltid sex månaders garanti på rekryteringar!

rekryteringsprocess efter intervju

House of Wise

Rekryteringsföretag i Stockholm

Välkommen till vårt rekryteringsföretag i Stockholm med erfarna rekryterare inom ett flertal branscher. De flesta av våra rekryteringskonsulter har själva bakgrund inom våra fokusområden, vilket gör att vi har god förståelse för både ditt specifika behov och kandidatmålgruppen. Tack vare att vi är det rekryteringsföretag i Stockholm som har bland de största kandidatnätverken hittar vi kandidater med relevant kompetens och hög kvalitet.

Wise Professionals Stockholmskontor kallas House of Wise, och här sitter vi tillsammans med våra systerbolag som är specialiserade på rekrytering inom IT, säljrekrytering, headhunting och search, konsulttjänster inom ledarskap och HR, digital HR, medarbetarundersökningar och rekrytering inom webbutveckling.

Läs mer om Wise Professionals rekryteringsföretag i Stockholm.

Stort nätverk i Västsverige

Rekryteringsföretag i Göteborg

Vi är det rekryteringsföretag i Göteborg som har bäst koll på kandidatmarknaden i Västsverige. Vi älskar Göteborg så mycket att vi till och med har döpt vår digitala kollega till roboten Glenn. Hen hjälper oss ligga i framkant inom digital rekrytering. Vi arrangerar lokala nätverksträffar i Göteborg för kandidater inom relevanta branscher och har goda relationer med de vassaste specialisterna och cheferna. Behöver du ett rekryteringsföretag i Göteborg får du snabb och professionell hjälp av våra engagerade rekryteringskonsulter som hittar smarta lösningar till dig som behöver rekrytera personal. Du hittar oss på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Läs mer om Wise Professionals rekryteringsföretag i Göteborg.

Hitta medarbetare i Skåne

Rekryteringsföretag i Malmö

Wise Professionals är ett rekryteringsföretag i Malmö med ett brett nätverk i hela Skåne med kandidater inom olika kompetensområden. Vi hjälper dig att hitta skarpa specialister och rekrytera chefer i Malmö. Vill du ha ett lokalt rekryteringsbolag i Malmö som peppar och utmanar dig till att bli ett företag som rekryterar eftertraktade medarbetare? Hör av dig till oss eller besök oss på Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö.

Läs mer om Wise Professionals rekryteringsföretag i Malmö.

Rätt medarbetare Bättre resultat

chefsrekrytering

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

Rekrytering inom HR
Rekrytering inom lön
Rekrytering inom marknad & kommunikation
Rekrytering inom ekonomi & finans
Rekrytering inom Business Administration

Någon som gör det år dig

Vad är ett rekryteringsföretag?

Ett rekryteringsföretag eller rekryteringsbolag ser till att företag hittar rätt medarbetare till de roller de behöver fylla i organisationen. Vi på Wise Professionals hjälper dig att förstå vilken kompetens du behöver, hur du attraherar målgruppen på bästa sätt och leder hela rekryteringsprocessen från start till mål. Det är viktigt för oss att både kandidaten och du som ska rekrytera får en så bra upplevelse som möjligt av oss som rekryteringsföretag och bemanningsföretag. Detta ser vi till genom att skapa en tydlig tidsplan, presentera kvalitativa och relevanta kandidater samt ge dig som rekryterar sex månaders garanti på din rekrytering. För att bygga ditt arbetsgivarvarumärke på bästa sätt har vi en skräddarsydd process som inkluderar återkoppling, tydlig kommunikation och feedback till de kandidater som kommer i kontakt med oss när vi representerar ert företag.

Vi kan också hjälpa till med rekryteringsutbildning för chefer, ta fram en kompetensstrategi för ditt företag, HR-föreläsningar och workshops och skapa en rekryteringsfilm eller rekryteringsannonser.

Rätt person för jobbet

Vem letar du efter?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.