Rekrytering med människan i centrum

Rekrytering för oss handlar om mer än att göra en lyckad matchning mellan behov och kompetenser. Det är givetvis viktigt för ett gott resultat, men en bra rekrytering tar även hänsyn till människan, processen och ditt företags varumärke. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering – en process fri från fördomar och med kandidatens kunskap och potential i fokus.

Vi på Wise Professionals sticker ut hakan. Vi ser oss som rekryteringsföretaget som är experter på rekrytering i framkant som utmanar gamla traditioner och arbetssätt. När du anlitar oss för rekrytering garanterar vi kvalitet och personligt bemötande genom hela processen.

Med människan i centrum menar vi att både du som kund och de kandidater vi tar fram kommer att få en bra upplevelse som utgår från er som individer. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att våra kandidater får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen som ger ett långsiktigt och hållbart resultat.

Du som kund ska kunna känna dig trygg att låta ditt varumärke användas på arbetsmarknaden. Ditt arbetsgivarvarumärke har nämligen starkare koppling till ditt konsumentvarumärke än vad många tror. Dina kandidater blir en viktig del i upplevelsen av er och ert varumärke – dels som din potentiella nya medarbetare, men även som företagets potentiella ambassadör och kund.

Så med kandidatupplevelsen i centrum och fokus på värdet av ditt varumärke hjälper vi dig att attrahera och rekrytera nya medarbetare.

 

 

Kontakta oss