Rekrytering

Rekrytering med människan i centrum

Rekryteringsföretag Göteborg

Ett smartare sätt att rekrytera

Rätt person för uppdraget

Rekrytering handlar om mer än att göra en lyckad matchning. En bra rekrytering tar hänsyn till människan, processen och företagets varumärke – med kompetens och potential i fokus. Genom kompetensbaserad rekrytering skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer på arbetsplatsen.

Att utmana gamla sanningar är det bästa vi vet. Vi kan stolt säga att vi är ett rekryteringsföretag med specialister som brinner för att vara i framkant och vända och vrida på gamla traditioner och arbetssätt. När vi gör en rekrytering garanterar vi kvalitet och personligt bemötande genom hela processen. Med människan i centrum menar vi att du som samarbetar med oss och de kandidater vi har kontakt med kommer få en bra upplevelse som utgår från er som individer. Vi arbetar med en kompetensbaserad metod, fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Det minskar risken för felrekryteringar och skapar förutsättningar för en långsiktig, hållbar och smart rekrytering.

rekryteringsföretag malmö

Proffsigt bemötande

Kandidatupplevelse i världsklass

Att skapa en riktigt bra upplevelse för kandidaten oavsett om den får ett nej eller ett ja är en ledstjärna när vi rekryterar. Intrycket kandidaterna får har stark koppling till din Employer Branding och kan vara avgörande för om personen återkommer till ert företag som jobbsökande – eller kund – i framtiden. Vi satsar på kandidatupplevelsen och ber hela tiden om feedback från kandidater om hur de upplevt processen.

4 300

Kandidatmöten per år

72

i NPS för intervjuer

730

Matchningar per år

Specialister rekryterar specialister

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. De flesta har en bakgrund inom HR, lön, ekonomi & finans, marknad & kommunikation eller Business Administration. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

Alltid i säkra händer

Våra tjänster inom rekrytering

kompetensbaserad rekrytering

Hela processen

Vi sköter din rekrytering

Vi hjälper dig att rekrytera chefer och specialister inom HR, lön, ekonomi & finans, marknad & kommunikation och Business Administration. Genom ett projektbaserat arbetssätt driver våra erfarna rekryterare hela processen från start till mål med struktur och tydliga tidsplaner. Vi jobbar med AI i vår annonsering och med automatisering för att hålla rekryteringsprocessen både effektiv och fördomsfri, och med digitala verktyg för personlighetstest och referenstagning – för bästa resultat. Den mänskliga aspekten fångar vi upp genom att rekryteringskonsulterna får mer tid för personliga möten och ”speedmeetings” på din arbetsplats, så att vi kan säkerställa att personen passar in i er företagskultur. Har du bråttom? Inga problem. Vi är vana att jobba med expressrekryteringar.

Attrahera och selektera

Annonsering och kandidaturval

Sköter du din egen rekrytering men behöver hjälp med enbart annonsering? Eller vill du få avlastning i urvalsprocessen? Våra specialister på attraktion har spetskompetens om hur du bäst når ut till din målgrupp. Genom AI-lösningar, sociala medier och våra egna nätverk sprider vi din annons i relevanta kanaler så att den når de där kandidaterna du letar efter. Haka på oss några veckor till och vi hjälper dig med urvalet av ansökningarna också. Vår automatiserade och kompetensbaserade process ger dig en kvalitetssäkrad lista på de kandidater som har bäst förutsättningar att lyckas i rollen.

Fakta framför magkänsla

Arbetspsykologiska tester

Genom att låta kandidaterna genomföra personlighetstester får du det objektiva beslutsunderlag du behöver för att tillsätta rätt person för uppdraget. En second opinion baserad på fakta minskar risken för felrekryteringar och ger dig bekräftelse på att du valt rätt kandidat för rollen. Vi använder oss av kvalitetssäkrade testverktyg för att ta reda på kandidatens inneboende förutsättningar att agera i en viss roll. Vi tittar på kandidatens föredragna beteenden och förmåga att ta in ny kunskap och använda sig av tidigare erfarenheter i nya situationer.

rekryteringsannonser

Kandidater kan bli kunder

En rekrytering är mer än en rekrytering

I en rekrytering är det viktigt att du som arbetsgivare kan stå för ditt varumärke. När kandidater kommer i kontakt med er under en rekrytering blir de en viktig del i hur ert varumärke uppfattas. Upplevelsen kan nämligen vara avgörande för hur personen uppfattar er i framtiden som ny medarbetare, potentiell ambassadör eller till och med kund. Förstahandsupplevelser väger tungt idag. Om du lyckas göra ett gott intryck betyder det mycket för varumärket. Vi har ett helhjärtat fokus på kandidatens upplevelse och hur den stärker ditt varumärke när vi hjälper dig att attrahera och rekrytera nya medarbetare.

Rätt person för jobbet

Vem letar du efter?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.

Kontakta oss