HR Manager till Derivco

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Lockas du av att arbeta i en snabbrörlig bransch med korta beslutsvägar? Trivs du med tanken på att gå till […]

Lockas du av att arbeta i en snabbrörlig bransch med korta beslutsvägar? Trivs du med tanken på att gå till en arbetsplats där jobbet ses som något mycket mer än bara ett jobb. Ett bolag med kompetenta och ambitiösa utvecklare som varvar fokuserat arbete med att samlas för en match vid pingisbordet, fussball-spelet eller varför inte våra nya VR-glasögon? Tycker du att detta låter som en härlig arbetsplats? Sök då rollen som HR Manager på Derivco!

Ditt erbjudande
I denna tjänst som HR Manager ges du en fantastisk möjlighet att självständigt bygga vidare på det arbete som påbörjats med att skapa och strukturera upp viktiga HR processer och rutiner.  Med din kompetens och dina tidigare erfarenheter förväntas du nu implementera dessa i organisationen och fortsätta driva strategiskt viktiga HR-frågor.

Rollen
I rollen som HR Manager arbetar du brett, operativt och mycket nära vår verksamhet. Arbetet inkluderar allt från strategiska frågor som kompetensförsörjning, hantering och anpassning av policies, kultur- och värderingsarbete och juridisk rådgivning till operativa uppgifter. Då vi är i en expansiv fas ligger ett stort fokus på rekrytering, onboarding och ledarutveckling samt att fortsätta vårt påbörjade värderingsarbete.

Du kommer också att ha en viktig roll i att stötta cheferna i framtagande av handlingsplaner kopplade till vår medarbetarundersökning. Vidare kommer du att få använda ditt intresse för employer branding och att sätta Derivco på kartan som en attraktiv arbetsgivare för utvecklare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till General Manager. Tjänsten innebär personalansvar för en HR Admin.

Du har en relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Idag arbetar du troligen i en bred HR-roll och för att trivas hos oss vill du verka både strategiskt och operativt. Du ska ha mycket god erfarenhet av rekrytering, onboarding och ledarutveckling. Vi värdesätter erfarenhet av att självständigt implementera HR-processer och arbeta coachande mot chefer och medarbetare. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av utvecklingsbranschen. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har förmågan att driva igenom processer från start till mål. Du är lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Ditt strukturerade arbetssätt, förmågan att prioritera och att vara helhetsorienterad kommer naturligt för dig. Du står upp för dina idéer och kan ifrågasätta och påverka utan att vara envis. 

Om Derivco
Vi levererar klienter för sportsbetting och verktyg för odds-, risk- och kundhantering. Våra kunder består av spelbolag och systemleverantörer inom spelindustrin på nätet t ex Betway. De flesta som jobbar på Derivco är systemutvecklare, projektledare och arkitekter. Vi arbetar tätt med vårt huvudkontor i Sydafrika och systerföretaget i Ipswich som gör webb- och mobilklienterna. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i Stockholm City.

Läs mer om oss på: www.derivco.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Lars-Christer Andersson, lars-christer.andersson@wise.se, 073-521 65 78.

Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb snarast möjligt, dock senast 5 februari. Då urval sker löpande vänligen notera att tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer