Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-Business Partner med fokus på rekrytering och lärande

Är du en initiativtagande person som är van att arbeta självständigt? Är du duktig på att prioritera och att arbeta med parallella processer? Vi växer och är i behov av ytterligare kompetenta medarbetare och söker därför en HR-Business Partner som vill fokusera på rekrytering och lärande. Är det dig vi söker?

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag och drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Dina nya utmaningar
I rollen som HR-Business Partner med inriktning rekrytering och lärande kommer du att ingå i vårt HR-Team. Du kommer att ansvara för rekryterings- och onboardingprocesser, utveckla arbetssätt, stötta och utbilda chefer samt ansvara för lärande och kompetensutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Stöd till chefer i alla delar av rekryteringsprocessen.
  • Employer branding, exempelvis planera och delta i employer branding aktiviteter och bidra i arbete med Bonavas EVP.
  • Ansvar för onboarding av nyanställda på Bonava.
  • Inventera kompetensutvecklingsbehov, planera utbildningar och bidra i att utveckla en lärande kultur.
  • Utveckla arbetssätt kring rekrytering, onboarding och lärande.
  • Bidra i koncerngemensamt forum för processutveckling avseende rekrytering, onboarding och lärande.

Din erfarenhet
Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion, har minst något års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering samt har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Vi ser gärna att du är nytänkande och innovativ och trivs med att komma med nya tankar och idéer för hur Bonava Sverige på bästa vis ska kunna attrahera och kunna knyta rätt kandidater till sig samt har förmågan att omsätta det i praktiken.

För att trivas och passa som HR-Business Partner tror vi att du är en person som är bra på att bygga relationer och samarbeta med chefer, du har energi och stark drivkraft och är van att arbeta metodiskt och ihärdigt. Du tar tag i nya arbetsuppgifter med entusiasm, du är duktig på att prioritera samt förstår värdet med att avsluta det du har påbörjat. Vidare tror vi att du är strukturerad och besitter en god professionalism, ödmjukhet och tålamod.

Ditt arbete kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och du behöver därför vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du talar och skriver på både svenska och engelska samt har tidigare arbetat i någon typ av rekryteringssystem.

Vad vi erbjuder dig
Vi tror på att vi når vårt mål med att få marknadens mest nöjda kunder genom att ha motiverade och engagerade medarbetare. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som brinner för att skapa bättre hem och liv för våra kunder och vi tar ansvar för våra handlingar, våra produkter och för miljön. Hos oss finns en stor öppenhet och tillit till våra medarbetare vilket frigör utrymme att ta egna initiativ och att driva sina frågor. Du ingår i ett team med HR Business Partners med ett starkt samarbete och en viktig roll i verksamhetens fortsatta utveckling.

Om Bonava
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Läs gärna mer på www.bonava.com

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller oscar.dahl@wise.se

Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal