Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Coordinator till stort bolag i Norrköping!

Är du en fena på sociala medier och har dessutom starka projektledaregenskaper? Brinner du dessutom för frågor inom miljö och hållbarhet? Vi söker nu en Marketing Coordinator till vår kund som kommer arbeta brett i marknadsfunktionen i en organisation med fokus på grön omställning. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på plats hos kund. Uppdraget är i Norrköping och du förväntas inledningsvis arbeta större delen på kontoret. Uppdraget är på 50%-100% beroende på i vilken utsträckning du har möjlighet att arbeta. Kanske passar det dig som bor på annat ort med har möjlighet att pendla eller du som kanske studerat i området?

Start sker i augusti eller enligt överenskommelse och pågår i 5 månader framåt med goda chanser för förlängning/anställning för rätt person.

Om rollen

I rollen kommer du arbeta brett med olika områden inom marknad. Du ansvarar för att leda marknadsföringsprojekt och driva kundens närvaro i sociala medier. Du ansvarar även för projektledning av kampanjer och event. Långsiktigt kommer du arbeta strategiskt för att skapa och publicera attraktivt organiskt innehåll och betalda kampanjer- i syfte att skapa varumärkeskännedom och generera leads. Rollen innefattar även kreativa aspekter där du kommer producera enklare grafiskt material och textproduktion. Du tillhör ett team bestående av digitala specialister och kommunikatörer. Utöver det kommer du arbeta nära externa resurser såsom mäss- och evenemangsarrangörer, digitala byråer och plattformsleverantörer. Du rapporterar till Marketing Manager.

Ansvarsområden

  • Projektledning & evenemangskoordinering
  • Planera, producera och publicera innehåll på sociala plattformar (t.ex. LinkedIn, Instagram)
  • CMS-publicering
  • Egen produktion av marknadsmaterial 

Om dig

Vi ser att du är en relationsbyggande person med ett stort driv och trivs med att arbeta med flera kontaktytor. För att passa i rollen behöver du vara strukturerad och ha en stark organisationsförmåga. Vi tror även att du är van vid att driva och koordinera olika typer av projekt. Från tidigare sammanhang har du fått positiv feedback att du är en kommunikativ person och en stark teamplayer i alla sammanhang. 

Vi tror att du har

  • Ett par års erfarenhet av att driva och koordinera projekt
  • God kunskap inom sociala medier
  • Kunskap I Adobe CC (Illustrator, Indesign, Photoshop, After Effects)
  • Erfarenhet av Onlineplattformar och CMS-verktyg
  • God kunskap i svenska och engelska
  • Meriterande om du tidigare har arbetat/har förståelse för marketingautomationsverktyg som Hubspot eller liknande

Hälsning från kund

I moderna lokaler mitt i Norrköping sitter vi med avdelningen Marketing and Communications. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor och viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss får du det bästa av två världar. Du arbetar i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjligheten att ta ett stort eget ansvar.

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på 

sg@kimm.se.

OBS! Processen kommer vara vilande pga semester under veckorna 28-31 men vi finns åter på plats under v32. Men vänta inte med att söka, vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna.

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal