Arbetsrättsexpert till Tholin & Larsson

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Tholin & Larsson är ett kunskapsföretag som i mer än 40 år har servat yrkespersoner som arbetar med skatt, ekonomi, lön, personal och HR med informationstjänster och utbildning. Vår vision är att underlätta arbetssituationen för våra kunder.

Din bakgrund
Vi söker nu dig som vill arbeta rådgivande inom arbetsrätt och lön för att stärka upp vår avdelning inom Lön/Personal. Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling? Du ska brinna för att ge bästa möjliga kundsupport genom utbildningar, telefonsupport och nyhetsbrev.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer dagligen bevaka nyheter och förändringar inom arbetsrätten och förmedla denna till våra kunder genom bland annat webb och nyhetsbrev. Du ska även löpande skriva och utveckla våra informationspaket och andra HR-produkter.
Du kommer även arbeta i vår telefonsupport dit våra kunder kan ringa och ställa frågor som rör arbetsrätt, HR och lön. Du motiveras mycket av att ge kvalificerad support genom både telefon och mail.
Vi har en stor kursverksamhet där du blir en av våra kursledare inom arbetsrätt, HR och lön. I ditt ansvar ingår att utveckla nya kurser, pedagogiska illustrationer och metoder. Kursverksamheten innebär att det förekommer resor och övernattningar på annan ort.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen som personalvetare eller annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Du har arbetat brett inom HR i minst 8 år och ha mycket goda kunskaper inom det arbetsrättsrättsliga området samt inom lön.
Vidare är du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. Din datorvana är god och du behärskar Officepaketet obehindrat, främst Powerpoint och Word. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos Tholin & Larsson bör du vara social, utåtriktad, ambitiös och noggrann. Det är viktigt att du är förändringsbenägen och ser möjligheter. Du ska ha ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet på våra tjänster och produkter.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på telefon 0760 – 00 18 16. Sista ansökningsdatum är 2016-08-12, men vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer