Arbetsrättsexpert till Tholin & Larsson

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Tholin & Larsson är ett kunskapsföretag som i mer än 40 år har servat yrkespersoner som arbetar med skatt, ekonomi, lön, personal och HR med informationstjänster och utbildning. Vår vision är att underlätta arbetssituationen för våra kunder.

Din bakgrund
Vi söker nu dig som vill arbeta rådgivande inom arbetsrätt och lön för att stärka upp vår avdelning inom Lön/Personal. Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling? Du ska brinna för att ge bästa möjliga kundsupport genom utbildningar, telefonsupport och nyhetsbrev.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer dagligen bevaka nyheter och förändringar inom arbetsrätten och förmedla denna till våra kunder genom bland annat webb och nyhetsbrev. Du ska även löpande skriva och utveckla våra informationspaket och andra HR-produkter.
Du kommer även arbeta i vår telefonsupport dit våra kunder kan ringa och ställa frågor som rör arbetsrätt, HR och lön. Du motiveras mycket av att ge kvalificerad support genom både telefon och mail.
Vi har en stor kursverksamhet där du blir en av våra kursledare inom arbetsrätt, HR och lön. I ditt ansvar ingår att utveckla nya kurser, pedagogiska illustrationer och metoder. Kursverksamheten innebär att det förekommer resor och övernattningar på annan ort.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen som personalvetare eller annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Du har arbetat brett inom HR i minst 8 år och ha mycket goda kunskaper inom det arbetsrättsrättsliga området samt inom lön.
Vidare är du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. Din datorvana är god och du behärskar Officepaketet obehindrat, främst Powerpoint och Word. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos Tholin & Larsson bör du vara social, utåtriktad, ambitiös och noggrann. Det är viktigt att du är förändringsbenägen och ser möjligheter. Du ska ha ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet på våra tjänster och produkter.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på telefon 0760 – 00 18 16. Sista ansökningsdatum är 2016-08-12, men vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer