Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Arbetsrättsexpert till Tholin & Larsson

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling?

Tholin & Larsson är ett kunskapsföretag som i mer än 40 år har servat yrkespersoner som arbetar med skatt, ekonomi, lön, personal och HR med informationstjänster och utbildning. Vår vision är att underlätta arbetssituationen för våra kunder.

Din bakgrund
Vi söker nu dig som vill arbeta rådgivande inom arbetsrätt och lön för att stärka upp vår avdelning inom Lön/Personal. Har du mångårig erfarenhet inom HR och arbetsrätt och vill gå vidare och arbeta med utbildning och informationsförmedling? Du ska brinna för att ge bästa möjliga kundsupport genom utbildningar, telefonsupport och nyhetsbrev.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer dagligen bevaka nyheter och förändringar inom arbetsrätten och förmedla denna till våra kunder genom bland annat webb och nyhetsbrev. Du ska även löpande skriva och utveckla våra informationspaket och andra HR-produkter.
Du kommer även arbeta i vår telefonsupport dit våra kunder kan ringa och ställa frågor som rör arbetsrätt, HR och lön. Du motiveras mycket av att ge kvalificerad support genom både telefon och mail.
Vi har en stor kursverksamhet där du blir en av våra kursledare inom arbetsrätt, HR och lön. I ditt ansvar ingår att utveckla nya kurser, pedagogiska illustrationer och metoder. Kursverksamheten innebär att det förekommer resor och övernattningar på annan ort.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen som personalvetare eller annan motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Du har arbetat brett inom HR i minst 8 år och ha mycket goda kunskaper inom det arbetsrättsrättsliga området samt inom lön.
Vidare är du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift. Din datorvana är god och du behärskar Officepaketet obehindrat, främst Powerpoint och Word. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos Tholin & Larsson bör du vara social, utåtriktad, ambitiös och noggrann. Det är viktigt att du är förändringsbenägen och ser möjligheter. Du ska ha ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet på våra tjänster och produkter.

Mer information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på telefon 0760 – 00 18 16. Sista ansökningsdatum är 2016-08-12, men vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!