Bolagsekonom till stor koncern i centrala Stockholm

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Spännande uppdrag på hos en välkänd aktör i centrala Stockholm.

Spännande uppdrag på hos en välkänd aktör i centrala Stockholm.

Till vår kund som är verksam inom servicebranschen söker vi en rutinerad och mycket självgående Bolagsekonom. Som Bolagsekonom är du helt bokslutssjälvständig och har helhetsansvar för ett till två dotterbolag i koncernen innefattande redovisning, analys och rapportering. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår i ca 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person.

 

Ditt uppdrag

Vi söker nu en självgående och prestigelös Bolagsansvarig till vår kund som är verksam inom servicebranschen. Du kommer att vara en del av ett växande bolag med högt tempo och stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Därför ser vi gärna att du är initiativtagande och har förmågan att komma med förslag till förändrings- och förbättringsprocesser.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Bolagens löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Intern och extern rapportering
  • Kontakt med Skatteverket och revisorer

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i centrala Stockholm. Du kommer att vara en del av en större ekonomiavdelning och rapportera till redovisningschefen.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna civilekonom eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av självständigt kvalificerat redovisningsarbete i ett större bolag. Du har tidigare redovisat i enlighet med K3-regelverket samt har mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Vi ser gärna att du har god systemvana med erfarenhet av fler större ekonomisystem. Det är meriterande med erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå samt erfarenhet av Microsoft AX Dynamics. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person är du positiv och öppen för förändringar. Du är självständig med god prioriterings- och samarbetsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och gillar att arbeta med processförbättringar. Du är även analytisk, resultat- och lösningsorienterad samt noggrann i ditt arbete. Du är en person med skinn på näsan som kan fatta snabba beslut vid behov. Då du kommer att ansvara för ett centralt dotterbolag innebär det många kontaktytor inom koncernen. Vi ser därför att du har lätt att kommunicera och nätverka med andra och ser detta som en självklar del i din arbetsvardag.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg, camilla.lundberg@eqonomy.se och konsultchef Sofie Forsman, sofie.forsman@eqonomy.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Redovisningsansvarig, Redovisningschef, Senior Accountant, Senior ekonom, Ekonomiansvarig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer