Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-ansvarig till Sverige för UNHCR

I denna viktiga roll får du möjlighet att, på flera plan, verkligen göra skillnad – på riktigt!

I denna viktiga roll får du möjlighet att, på flera plan, verkligen göra skillnad – på riktigt!

Arbetsuppgifter

Den vi söker kommer självständigt bygga upp och driva HR-funktionen i det lilla och det stora. Eftersom att du ensam utgör HR-funktionen kommer dina uppgifter vara breda och det är viktigt att du trivs med att arbeta på det viset.

Som HR-ansvarig ingår du i samma team som ekonomi och administration och kontaktytorna ut i organisationen är många.

Du kommer att framarbeta rutiner och policys med tillhörande administration samt arbeta processinriktat med HR-områden. Dessa innefattar attrahera, anställa, utveckla och avveckla.

Då organisationen expanderat snabbt behöver vi anpassa vår verksamhet och därför tror vi att du är positiv till förändringar och tycker att det är roligt att utveckla en organisation på allra bästa sätt!

 

Din bakgrund

Vi söker dig med examen inom personalområdet och med flerårig erfarenhet av en liknande tjänst där du arbetat brett inom HR.

 

Personliga egenskaper

Som person har du lätt för att skapa relationer och har en utpräglad fingertoppskänsla i din yrkesroll. Du gillar att planera, organisera, tycker om att skapa processer och att leverera resultat. Du har integritet, är positiv, trygg och balanserad.

 

Om Sverige för UNHCR

UNHCR är FN:s flyktingorgan och leder internationella insatser för att skydda människor som har tvingats fly från sina hem på grund av konflikt eller förföljelse. UNHCR ger livräddande nödhjälp som tak över huvudet, mat och vatten, skyddar grundläggande mänskliga rättigheter och tar fram lösningar som ger människor en säker plats och där de kan skapa en bättre framtid.

Sverige för UNHCR är UNHCR:s samarbetspartner i Sverige och arbetar med att samla in pengar samt öka medvetenheten bland allmänheten om situationen för människor som tvingats fly sina hem. Sverige för UNHCR samlade 2015 in drygt 490 miljoner kronor från den privata sektorn. Kontoret, med cirka 25 anställda, ligger i centrala Stockholm. Besök oss gärna på www.sverigeforunhcr.se

 

 

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.