Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager på Netel

Vill du arbeta både operativt och strategiskt med HR-frågor i en nordisk koncern? Netel är det entreprenöriella bolaget med stark tillväxt i behov av en nordisk HR-Manager.

Arbetsuppgifter

Som HR-Manager ansvarar du för att driva HR-frågor i nära samarbete med cheferna. Uppgiften blir att utveckla och implementera befintliga och nya HR-processer i koncernens bolag. I och med Netels starka tillväxt kommer du också att behöva säkra HR-funktionen i samtliga länder (Sverige, Norge och Finland). Det finns en HR-manager på konsultbasis idag och du kommer nu ta över dennes arbete och fortsätta att arbeta med utveckling av HR-funktion. Du kommer att vara en aktiv del i koncernledningsgruppen och den svenska ledningsgruppen och rapportera till koncernchefen. Netel sitter i fina lokaler i Slagsta, Stockholm.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden kan exempelvis vara

  • Att du är en aktiv del i ledningsgrupperna och driva HR-arbetet framåt, och även vara delaktig i andra verksamhetsnära beslut, exempelvis vid övertag av företag
  • Att implementera HR-processer och system som stödjer den operativa verksamheten
  • Utveckling av ledar- och kompetensprogram
  • Stöttning av chefer och ledningsgrupp i HR frågor såsom arbetsrätt, kollektivavtal mm
  • Rekryteringsstöd åt cheferna
  • Stöd åt verksamhetschefer i samtliga länder

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har generell och bred erfarenhet av HR-frågor, gärna från en nordisk koncern. Du har minst 5 års erfarenhet som HR-manager där du arbetat aktivt i en ledningsgrupp. Du har varit med och bidragit i de flesta av HRs processer och är kunnig inom arbetsrätt. Du är van vid att arbeta självständigt med HR-frågor och du har arbetat diversifierat med samtliga delar inom HR. Vidare har du en akademisk examen och pratar engelska flytande.

Personliga egenskaper kommer att ha stor vikt vid rekryteringen och du måste ha ett prestigelöst förhållningssätt och vara driven och engagerad.

Vi erbjuder

Netel är ett entreprenöriellt bolag med starkt engagemang och vi har entusiastiska medarbetare. Hos oss är laget viktigare än jaget, därför tror vi att så många stannar hos oss. Det återspeglar sig också i medarbetarundersökningarna som visar ett väldigt positivt resultat. Värdeorden Netel lever efter är Nära, Engagerade, Trovärdiga, Effektiva och Långsiktiga.

Netel

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland, huvudkontoret finns i Slagsta, Stockholm.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Emma Lange Sandström 076 000 18 51. Vi ser fram mot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.wise.se/jobb senast 20 oktober.

Beskriv gärna i din ansökan hur du har arbetat i ledningsgrupp sedan tidigare och vilken roll du tagit i den samt även hur du kommer i kontakt med arbetsrätt i ditt dagliga arbete.