HR Manager till Netel

Tillsatt

Botkyrka

Vill du arbeta både operativt och strategiskt med HR-frågor i en nordisk koncern? Netel är det entreprenöriella bolaget med stark […]

Vill du arbeta både operativt och strategiskt med HR-frågor i en nordisk koncern? Netel är det entreprenöriella bolaget med stark tillväxt i behov av en nordisk HR Manager.

 

ArbetsuppgifterSom HR Manager ansvarar du för att driva HR-frågor i nära samarbete med organisationens chefer. Uppgiften blir att utveckla och implementera befintliga och nya HR-processer i koncernens bolag. Du kommer att ingå i koncernledningsgruppen och den svenska ledningsgruppen och rapportera till koncernchefen. Netel sitter i fina lokaler i Slagsta, Stockholm.

Rollen innebär;

  • Att du är en aktiv del i ledningsgrupperna och driver HR-arbetet framåt
  • Delaktighet i verksamhetsnära och strategiska beslut, exempelvis vid förvärv
  • Att implementera HR-processer och system som stödjer den operativa verksamheten
  • Utveckling av ledar- och kompetensutvecklingsprogram
  • Att agera stöd till chefer i HR-relaterade frågor, exempelvis inom arbetsrätt
  • Rekryteringsstöd till organisationens chefer

Erfarenhet och kompetensVi söker dig med gedigen och bred erfarenhet av HR-frågor, gärna från en nordisk koncern. Du har relevant akademisk examen samt flerårig erfarenhet som HR Manager där du ingått i ledningsgrupp. 

För att trivas hos Netel bör du vara målinriktad och engagerad och kan med lätthet växla mellan högt och lågt.

Vi erbjuderNetel är ett entreprenöriellt bolag med starkt engagemang och vi har entusiastiska medarbetare. Hos oss är laget viktigare än jaget, därför tror vi att så många stannar hos oss. Det återspeglar sig också i medarbetarundersökningarna som visar ett väldigt positivt resultat. Värdeorden Netel lever efter är Nära, Engagerade, Trovärdiga, Effektiva och Långsiktiga.

NetelNetel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland, huvudkontoret finns i Slagsta, Stockholm.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98. Vi ser fram mot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.wise.se/jobb. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-12-16. Välkommen med din ansökan!

 

 

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer