HR Manager till Riche & Teatergrillen

Tillsatt

Stockholm

Vill du vara med och driva två av Stockholms mest historiska restaurangföretag i tredje seklet? Med anor och tradition i behåll och samtidigt en kontinuerlig strävan att vara ett moget och modernt hus med devisen ” Välkommen in i värmen”.

Vill du vara med och driva två av Stockholms mest historiska restaurangföretag i tredje seklet? Med anor och tradition i behåll och samtidigt en kontinuerlig strävan att vara ett moget och modernt hus med devisen ” Välkommen in i värmen”.

För att säkerställa positionen som restaurangbranschens främsta arbetsgivare, söker vi nu en alldeles enastående HR Manager!

Arbetsuppgifter
Det sitter mycket i väggarna i vårt hus. Vi har många stolta traditioner att förvalta och med det, också ett stort ansvar. Omsorg om detaljerna är det som gör oss unika. Detta gäller hur vi vårdar såväl inredning, konst & atmosfär som gäster och medarbetare. Vi har stora förväntningar på dem som arbetar hos oss och är väldigt stolta över att vår personal är den bästa som finns.
Som HR Manager är ditt ansvar ur ett HR-perspektiv, att bevara denna kultur och samtidigt säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Du blir en viktig ambassadör för våra värdegrunder och kommer bedriva dessa nära och tillsammans med våra medarbetare. Vår värdegrund baseras på att vi är generösa, tillgängliga, trovärdiga och underhållande. 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara;

– Agera stöd till avdelningschefer i rekrytering samt att säkerställa en kvalitativ rekryteringsprocess

– Ansvara för anställningsvillkor, fackliga villkor och skyddsombud

-Förädla arbetsrättsliga projekt såsom uppdaterad jämställdhetsplan och mångfaldsarbete

– Vara sakkunnig inom kollektivavtal, lönefrågor och arbetsrätt

– Agera stöd till avdelningschefer inom kompetensutveckling och utbildning till anställda

– Agera stöd till avdelningschefer gällande introduktion till nya medarbetare samt att kvalitetssäkra och förädla denna process

– Implementera HR-projekt i huset

Din profil
Då personalen är vår viktigaste resurs är denna roll av största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående person! Din personlighet överglänser den formella erfarenheten men det är en förutsättning att du har en examen inom personaladministration och med något till ett par års erfarenhet från HR-relaterat arbete. Du har ett stort engagemang inom personalfrågor och tycker liksom vi att personalen är ett restaurangföretags viktigaste resurs. Du är en trygg, balanserad och empatisk person med hjärtat på rätta stället.

Vårt erbjudande
Riche & Teatergrillen är två av Stockholms äldsta restauranger och här får du möjligheten att förvalta arvet från Tore Wretman och andra kulturpersonligheter och därmed själv bli en del av husets historia! Du slår följe med oss i tredje seklet och säkerställer att vi står oss som branschens bästa arbetsgivare.

Huset lever hela veckan, hela dygn! För dig innebär det att du har möjlighet att styra över dina arbetstider. Huvudsakligen kommer du att arbeta inne på restaurangerna och du kommer samverka med övrig HR-funktion i systerbolag inom Svenska Brasserier.

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, Bageri Brillo, Brillo Box och Ulriksdals Wärdshus. Namnet beskriver vad vi gör. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Vår koncern omsätter cirka 500 MSEK och sysselsätter cirka 500 personer. Vår värdegrund baseras på att vi är generösa, tillgängliga, trovärdiga och underhållande.

Besök oss gärna på www.svenskabrasserier.se

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Riche & Teatergrillen med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, via www.wise.se senast 2016-11-06.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer