HR Manager till Riche & Teatergrillen

Tillsatt

Stockholm

Vill du vara med och driva två av Stockholms mest historiska restaurangföretag i tredje seklet? Med anor och tradition i behåll och samtidigt en kontinuerlig strävan att vara ett moget och modernt hus med devisen ” Välkommen in i värmen”.

Vill du vara med och driva två av Stockholms mest historiska restaurangföretag i tredje seklet? Med anor och tradition i behåll och samtidigt en kontinuerlig strävan att vara ett moget och modernt hus med devisen ” Välkommen in i värmen”.

För att säkerställa positionen som restaurangbranschens främsta arbetsgivare, söker vi nu en alldeles enastående HR Manager!

Arbetsuppgifter
Det sitter mycket i väggarna i vårt hus. Vi har många stolta traditioner att förvalta och med det, också ett stort ansvar. Omsorg om detaljerna är det som gör oss unika. Detta gäller hur vi vårdar såväl inredning, konst & atmosfär som gäster och medarbetare. Vi har stora förväntningar på dem som arbetar hos oss och är väldigt stolta över att vår personal är den bästa som finns.
Som HR Manager är ditt ansvar ur ett HR-perspektiv, att bevara denna kultur och samtidigt säkerställa en attraktiv, hållbar, långsiktig och modern arbetsplats. Du blir en viktig ambassadör för våra värdegrunder och kommer bedriva dessa nära och tillsammans med våra medarbetare. Vår värdegrund baseras på att vi är generösa, tillgängliga, trovärdiga och underhållande. 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara;

– Agera stöd till avdelningschefer i rekrytering samt att säkerställa en kvalitativ rekryteringsprocess

– Ansvara för anställningsvillkor, fackliga villkor och skyddsombud

-Förädla arbetsrättsliga projekt såsom uppdaterad jämställdhetsplan och mångfaldsarbete

– Vara sakkunnig inom kollektivavtal, lönefrågor och arbetsrätt

– Agera stöd till avdelningschefer inom kompetensutveckling och utbildning till anställda

– Agera stöd till avdelningschefer gällande introduktion till nya medarbetare samt att kvalitetssäkra och förädla denna process

– Implementera HR-projekt i huset

Din profil
Då personalen är vår viktigaste resurs är denna roll av största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående person! Din personlighet överglänser den formella erfarenheten men det är en förutsättning att du har en examen inom personaladministration och med något till ett par års erfarenhet från HR-relaterat arbete. Du har ett stort engagemang inom personalfrågor och tycker liksom vi att personalen är ett restaurangföretags viktigaste resurs. Du är en trygg, balanserad och empatisk person med hjärtat på rätta stället.

Vårt erbjudande
Riche & Teatergrillen är två av Stockholms äldsta restauranger och här får du möjligheten att förvalta arvet från Tore Wretman och andra kulturpersonligheter och därmed själv bli en del av husets historia! Du slår följe med oss i tredje seklet och säkerställer att vi står oss som branschens bästa arbetsgivare.

Huset lever hela veckan, hela dygn! För dig innebär det att du har möjlighet att styra över dina arbetstider. Huvudsakligen kommer du att arbeta inne på restaurangerna och du kommer samverka med övrig HR-funktion i systerbolag inom Svenska Brasserier.

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Stockholms Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, Bageri Brillo, Brillo Box och Ulriksdals Wärdshus. Namnet beskriver vad vi gör. I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Vår koncern omsätter cirka 500 MSEK och sysselsätter cirka 500 personer. Vår värdegrund baseras på att vi är generösa, tillgängliga, trovärdiga och underhållande.

Besök oss gärna på www.svenskabrasserier.se

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Riche & Teatergrillen med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, via www.wise.se senast 2016-11-06.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer