Kvalificerad Redovisningsekonom till Hjärt-Lungfonden

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Hjärt-Lungfonden utökar sin ekonomiavdelning med en redovisningsekonom. Långt konsultuppdrag, placering i centrala Stockholm.

Hjärt-Lungfonden utökar sin ekonomiavdelning med en redovisningsekonom. Långt konsultuppdrag, placering i centrala Stockholm.

Till Hjärt-Lungfonden söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start från mitten av november. Uppdraget pågår till sista mars 2017 med goda möjligheter till förlängning och eventuellt anställning på sikt.

 

Ditt uppdrag

Vill du vara en del i en verksamhet som gör skillnad? Vill du arbeta i en bred ekonomiroll i ett härligt team? Då är detta rätt uppdrag för dig!

Hjärt- och lungfonden vill nu förstärka sitt ekonomiteam med ytterligare en kvalificerad redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning med fem andra kollegor och rapportera till organisationens ekonomichef. Hjärt-Lungfonden erbjuder en trygg och stabil arbetsplats i en affärsfokuserad verksamhet med tempo. Du kommer att ha ett stort eget ansvar i din roll samt ha ett nära samarbete med dina kollegor. Hjärt-Lungfonden sitter i fina lokaler invid Humlegården i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter som kan innefattas i rollen:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Upprättande av årsredovisning
  • Upprättande av deklarationer
  • Bokföring och avstämning av finansadministration samt arv och gåvor i verksamhetens portfölj
  • Upprättande av Balansräkning och rapportering till Svensk Insamlingskontroll
  • Back up inom kund/leverantörsreskontra
  • Bistå ekonomichef och controller med att ta fram rapporter och underlag samt följa upp och analysera resultat för delar av organisationen

Utöver detta kommer du att medverka och driva projekt inom ekonomiavdelningen för att effektivisera processer och rutiner. Hjärt-Lungfonden arbetar i affärssystemen Visma Control, Actic Business och DCE.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom, gärna med ekonomisk påbyggnadsutbildning och som har minst fem års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete samt en god förståelse för resultat- och balansräkningen. Du har tidigare erfarenhet av upprättande av årsredovisning. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet och är en van användare av Excel. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar det engelska språket i tal och skrift.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och ha ansvar för dina arbetsområden. Du är också en teamspelare som månar om ett gott samarbete kollegor emellan. Du är mycket noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbete och ser potential till förbättringar samt kan genomdriva dessa. Vidare är du affärsintresserad och har förmågan att se kopplingen mellan redovisning och verksamhet.

Om Hjärt-Lungfonden
Hjärt-Lungfonden samlar in pengar till vinnande hjärt-lungforskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse, för att ge fler ett längre och friskare liv. Hjärt-Lungfonden bildades 1904 i kampen mot tuberkulos (tbc) och idag är vår vision en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Läs gärna mer här: www.hjart-lungfonden.se Stötta forskningen på pg 90 91 92-7 eller Swisha valfri gåva till 90 91 927.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Sofie Forsman (sofie.forsman@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer