Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HRBP till Swedol

Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt i rollen som HRBP.

Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt i rollen som HRBP.

Swedol är en innovativ partner till professionella användare med kunder inom exempelvis åkeri-, bygg-, industri- och jordbrukssektorn. Nyligen har vi förvärvat Grolls och ser fram emot fortsatt utveckling tillsammans. Av denna anledning söker vi ytterligare en HRBP till vårt huvudkontor i Tyresö, 20 minuter från Slussen.

 

Vad ska du göra?

Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. I denna roll rapporterar du till HR-chef Christina och arbetar i ett team tillsammans med två andra HRBP samt två personer inom lön- och personaladministration Du ansvarar för det operativa och löpande arbetet inom HR och har även ett strategiskt ansvar för employer branding och rekrytering. Exempel på dina ansvarsområden är:

  • Chefsstöd vid arbetsmiljöfrågor
  • Arbetsrätt inkl fackliga förhandlingar
  • Sätta strategi för employer branding
  • Förtydliga och följa upp rekryteringsprocesser
  • Resor i tjänsten förekommer

 

Vem är du?

Som person är det viktigaste att du är prestigelös och lösningsorienterad. Om du är duktig på att bygga relationer och kommunicera i ditt arbete så kommer du att lyckas väl i denna roll. Eftersom du kommer ha ett uttalat ansvar för employer branding och rekrytering ser vi gärna att du har arbetat strategiskt med dessa frågor tidigare. Vidare tror vi att du har följande erfarenheter:

  • Akademisk examen inom relevant område
  • Arbetsrätt från HR-avdelning
  • Rekrytering på operativ nivå
  • Förståelse för HR-arbete i liknande verksamhet
  • Flytande i svenska och engelska

 

Vilka är vi?

Med hjälp och kunskap får Swedol företag att fungera. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Med Swedol som innovativ partner får professionella användare effektiv varuförsörjning till ett attraktivt pris. Kunderna finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 48 butiker, varav 5 i Norge. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms SmallCap-lista. Swedol har närmare 500 medarbetare.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 december 2016.

Vi hörs!