HR Manager till SweDeltaco

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco är ett företag inom DistIT koncernen som har en stark position i IT-distributionsbranschen. Genom åren har vi vuxit kontinuerligt och nu söker vi en HR Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi har idag kontor i Tullinge i södra Stockholm men kommer under 2017 att flytta till nya lokaler närmare city. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vad ska du göra?

Som HR Manager är du en del av SweDeltacos ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Detta är en ny roll i organisationen och det ligger därför på ditt ansvar att självständigt strukturera upp och operativt arbeta med alla HR-processer. Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Skapa och utveckla rutiner och processer inom HR
  • Chefsstöd inom hela HR-området
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • Rehabilitering

 

Vem är du?

Som person ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Du tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma. Vidare förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. För att trivas hos oss är det viktigt med ett prestigelöst förhållningssätt och vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen inom PA/PAO-programmet eller motsvarande
  • Kvalificerad erfarenhet antingen som HR Manager eller tyngre HR-generalist
  • Erfarenhet av HR-arbete i organisationer med 50-100 anställda
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt, lagar och avtal
  • God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Officepaketet

 

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se eller Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2016.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer