HR Manager till SweDeltaco

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco är ett företag inom DistIT koncernen som har en stark position i IT-distributionsbranschen. Genom åren har vi vuxit kontinuerligt och nu söker vi en HR Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi har idag kontor i Tullinge i södra Stockholm men kommer under 2017 att flytta till nya lokaler närmare city. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vad ska du göra?

Som HR Manager är du en del av SweDeltacos ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Detta är en ny roll i organisationen och det ligger därför på ditt ansvar att självständigt strukturera upp och operativt arbeta med alla HR-processer. Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Skapa och utveckla rutiner och processer inom HR
  • Chefsstöd inom hela HR-området
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • Rehabilitering

 

Vem är du?

Som person ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Du tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma. Vidare förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. För att trivas hos oss är det viktigt med ett prestigelöst förhållningssätt och vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen inom PA/PAO-programmet eller motsvarande
  • Kvalificerad erfarenhet antingen som HR Manager eller tyngre HR-generalist
  • Erfarenhet av HR-arbete i organisationer med 50-100 anställda
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt, lagar och avtal
  • God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Officepaketet

 

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se eller Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2016.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer