HR Manager till SweDeltaco

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco är ett företag inom DistIT koncernen som har en stark position i IT-distributionsbranschen. Genom åren har vi vuxit kontinuerligt och nu söker vi en HR Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi har idag kontor i Tullinge i södra Stockholm men kommer under 2017 att flytta till nya lokaler närmare city. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vad ska du göra?

Som HR Manager är du en del av SweDeltacos ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Detta är en ny roll i organisationen och det ligger därför på ditt ansvar att självständigt strukturera upp och operativt arbeta med alla HR-processer. Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Skapa och utveckla rutiner och processer inom HR
  • Chefsstöd inom hela HR-området
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • Rehabilitering

 

Vem är du?

Som person ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Du tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma. Vidare förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. För att trivas hos oss är det viktigt med ett prestigelöst förhållningssätt och vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen inom PA/PAO-programmet eller motsvarande
  • Kvalificerad erfarenhet antingen som HR Manager eller tyngre HR-generalist
  • Erfarenhet av HR-arbete i organisationer med 50-100 anställda
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt, lagar och avtal
  • God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Officepaketet

 

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se eller Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2016.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer