Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Manager till SweDeltaco

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco har en stark position i IT-distributionsbranschen och söker nu en HR Manager som vill vara med på den fortsatta tillväxtresan!

SweDeltaco är ett företag inom DistIT koncernen som har en stark position i IT-distributionsbranschen. Genom åren har vi vuxit kontinuerligt och nu söker vi en HR Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi har idag kontor i Tullinge i södra Stockholm men kommer under 2017 att flytta till nya lokaler närmare city. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vad ska du göra?

Som HR Manager är du en del av SweDeltacos ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Detta är en ny roll i organisationen och det ligger därför på ditt ansvar att självständigt strukturera upp och operativt arbeta med alla HR-processer. Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Skapa och utveckla rutiner och processer inom HR
  • Chefsstöd inom hela HR-området
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • Rehabilitering

 

Vem är du?

Som person ser du till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter i prioriteringar. Du tar fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma. Vidare förmedlar du information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. För att trivas hos oss är det viktigt med ett prestigelöst förhållningssätt och vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen inom PA/PAO-programmet eller motsvarande
  • Kvalificerad erfarenhet antingen som HR Manager eller tyngre HR-generalist
  • Erfarenhet av HR-arbete i organisationer med 50-100 anställda
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt, lagar och avtal
  • God administrativ förmåga samt goda kunskaper i Officepaketet

 

Om du vill veta mer

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se eller Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 december 2016.

Vi hörs!