Payroll Manager till Bonnier Solutions

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Brinner du för ledarskap och lönearbete? Har gedigen erfarenhet inom lön och har haft personalansvar?  Nu söker vi dig!  

Brinner du för ledarskap och lönearbete? Har gedigen erfarenhet inom lön och har haft personalansvar?  Nu söker vi dig!  

För att ytterligare kunna utveckla verksamheten söker Bonnier Solutions nu en engagerad och driven Payroll Manager.

Om företaget:

Bonnier Solutions erbjuder nordiska Bonnierföretag kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster inom ekonomi-, löneadministration och HR. Bonnier Solutions målsättning är att skapa nordens ledande och mest attraktiva Shared Service Center för såväl kunder som medarbetare.

Idag arbetar cirka 70 personer i företagets ljusa och moderna lokaler på Torsgatan.

Payroll tillhör avdelningen Payroll & Benefits som administrerar löner, pensioner, förmånsbilar samt delar av HR för Bonnierbolagen i Sverige. Payrolls uppdrag är att tillsammans hantera lönerna för bolagets ca 65 svenska Bonnierkunder. Detta innebär att teamets åtta erfarna lönespecialister hanterar ca 7200 löner per månad inom 20 olika kollektivavtal. 

Vad ingår i rollen?

  • Personalansvar för Payroll som idag består av ca tio medarbetare och i detta huvudansvar för att leda och fördela arbetet i gruppen på ett effektivt sätt
  • Operativt lönearbete
  • Budgetansvar
  • Ansvara för att Payroll följer uppsatta processer, rutiner, deadlines och avtal mot kund
  • Aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbete samt migrering av nya kunder

Vem söker vi?

Du som söker ska ha gymnasieutbildning och har du även någon form av eftergymnasial utbildning inom lön är det meriterande men inte ett krav. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av operativt lönearbete med hela löneprocessen och du är väl insatt i lagar och regler inom löneområdet samt van att tolka kollektivavtal. Att du tidigare haft personalansvar är ett krav. Erfarenhet från arbete på ett Shared Service Center och kunskap i HR Plus är meriterande. Då du kommer ha mycket kontakt med kunder och kollegor inom Bonnierbolagen så är det viktigt att du ser service som en naturligt del av ditt arbete. Du måste behärska engelska väl i tal och skrift. 

Som person är du positiv, engagerad och lösningsorienterad och du brinner för ledarskap och löneadministration. Du är en varm och omtänksam person som månar om gruppen och som drivs av att få medarbetarna att växa. Du trivs i en stödjande roll och du arbetar ständigt för att gruppen har rätt verktyg och förutsättningar för att kunna hantera sina arbetsuppgifter och bolagets kunder på bästa sätt. Du är en självgående teamspelare som månar om ett gott samarbete både med kunder och kollegor och du är både noggrann och strukturerad i ditt arbete. Att vara flexibel, förändringsbenägen och nytänkande är en självklarhet för dig

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har Du frågor om tjänsten kan du kontakta affärsområdeschef Barbara Lidholt 076-525 90 47. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb snarast möjligt, dock senast den 15 januari

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer