HR Coordinator till Enfo

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

På Enfo är vi stolta över att flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av ”Great Place to Work”. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan ditt personliga och professionella liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap. Nu söker vi en HR Coordinator som vill vara med och driva vårt HR-arbete framåt.

I rollen som HR Coordinatorkommer du att arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist. Du verkar i en nordisk organisation med ett sammansvetsat HR team med kollegor både i Sverige och Finland. Du rapporterar till Senior VP HR som sitter i koncernens ledningsgrupp. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär även resor till våra andra kontor i Sverige, ibland Finland.

I dina arbetsuppgifter på Enfo ingår att ansvara för vår outsourcade löneadministration för Sverige samt hanteringen av pensioner, tjänste- & personalbilar och försäkringar. Rollen består också av personaladministration såsom hantering av personal i våra system, rapportering och att ge support i generella frågor gällande anställningsvillkor. Andra områden som du kommer arbeta med är bl a rekrytering och arbetsmiljöfrågor.Du är ett naturligt stöd till HR Business Partners och chefer och medverkar i arbetet med att vidareutveckla och implementera gemensamma och välfungerande HR processer.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande internationellt bolag.

Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll  
  • Akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • Erfarenhet av löneadministration, rekrytering och arbetsmiljöarbete
  • Mycket god IT & systemvana
  • Erfarenhet av större, gärna nordisk/internationell organisation
  • Erfarenhet av kollektivavtal, gärna Almegas IT avtal
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom IT- och/eller konsultbranschen

Som person är du bra på att skapa förtroende och goda relationer samt handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och att arbeta i matrisorganisation. Du är trygg i dig själv och drivs av att utveckla struktur, processer och verktyg som skapar en riktigt bra arbetsplats.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller rollen som HR Coordinator får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer