HR Coordinator till Enfo

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

På Enfo är vi stolta över att flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av ”Great Place to Work”. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan ditt personliga och professionella liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap. Nu söker vi en HR Coordinator som vill vara med och driva vårt HR-arbete framåt.

I rollen som HR Coordinatorkommer du att arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist. Du verkar i en nordisk organisation med ett sammansvetsat HR team med kollegor både i Sverige och Finland. Du rapporterar till Senior VP HR som sitter i koncernens ledningsgrupp. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär även resor till våra andra kontor i Sverige, ibland Finland.

I dina arbetsuppgifter på Enfo ingår att ansvara för vår outsourcade löneadministration för Sverige samt hanteringen av pensioner, tjänste- & personalbilar och försäkringar. Rollen består också av personaladministration såsom hantering av personal i våra system, rapportering och att ge support i generella frågor gällande anställningsvillkor. Andra områden som du kommer arbeta med är bl a rekrytering och arbetsmiljöfrågor.Du är ett naturligt stöd till HR Business Partners och chefer och medverkar i arbetet med att vidareutveckla och implementera gemensamma och välfungerande HR processer.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande internationellt bolag.

Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll  
  • Akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • Erfarenhet av löneadministration, rekrytering och arbetsmiljöarbete
  • Mycket god IT & systemvana
  • Erfarenhet av större, gärna nordisk/internationell organisation
  • Erfarenhet av kollektivavtal, gärna Almegas IT avtal
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom IT- och/eller konsultbranschen

Som person är du bra på att skapa förtroende och goda relationer samt handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och att arbeta i matrisorganisation. Du är trygg i dig själv och drivs av att utveckla struktur, processer och verktyg som skapar en riktigt bra arbetsplats.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller rollen som HR Coordinator får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer