Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Coordinator till Enfo

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

På Enfo är vi stolta över att flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av ”Great Place to Work”. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan ditt personliga och professionella liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap. Nu söker vi en HR Coordinator som vill vara med och driva vårt HR-arbete framåt.

I rollen som HR Coordinatorkommer du att arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist. Du verkar i en nordisk organisation med ett sammansvetsat HR team med kollegor både i Sverige och Finland. Du rapporterar till Senior VP HR som sitter i koncernens ledningsgrupp. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär även resor till våra andra kontor i Sverige, ibland Finland.

I dina arbetsuppgifter på Enfo ingår att ansvara för vår outsourcade löneadministration för Sverige samt hanteringen av pensioner, tjänste- & personalbilar och försäkringar. Rollen består också av personaladministration såsom hantering av personal i våra system, rapportering och att ge support i generella frågor gällande anställningsvillkor. Andra områden som du kommer arbeta med är bl a rekrytering och arbetsmiljöfrågor.Du är ett naturligt stöd till HR Business Partners och chefer och medverkar i arbetet med att vidareutveckla och implementera gemensamma och välfungerande HR processer.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande internationellt bolag.

Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll  
  • Akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • Erfarenhet av löneadministration, rekrytering och arbetsmiljöarbete
  • Mycket god IT & systemvana
  • Erfarenhet av större, gärna nordisk/internationell organisation
  • Erfarenhet av kollektivavtal, gärna Almegas IT avtal
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom IT- och/eller konsultbranschen

Som person är du bra på att skapa förtroende och goda relationer samt handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och att arbeta i matrisorganisation. Du är trygg i dig själv och drivs av att utveckla struktur, processer och verktyg som skapar en riktigt bra arbetsplats.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller rollen som HR Coordinator får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.