HR Coordinator till Enfo

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

På Enfo är vi stolta över att flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av ”Great Place to Work”. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan ditt personliga och professionella liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap. Nu söker vi en HR Coordinator som vill vara med och driva vårt HR-arbete framåt.

I rollen som HR Coordinatorkommer du att arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist. Du verkar i en nordisk organisation med ett sammansvetsat HR team med kollegor både i Sverige och Finland. Du rapporterar till Senior VP HR som sitter i koncernens ledningsgrupp. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär även resor till våra andra kontor i Sverige, ibland Finland.

I dina arbetsuppgifter på Enfo ingår att ansvara för vår outsourcade löneadministration för Sverige samt hanteringen av pensioner, tjänste- & personalbilar och försäkringar. Rollen består också av personaladministration såsom hantering av personal i våra system, rapportering och att ge support i generella frågor gällande anställningsvillkor. Andra områden som du kommer arbeta med är bl a rekrytering och arbetsmiljöfrågor.Du är ett naturligt stöd till HR Business Partners och chefer och medverkar i arbetet med att vidareutveckla och implementera gemensamma och välfungerande HR processer.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande internationellt bolag.

Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll  
  • Akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • Erfarenhet av löneadministration, rekrytering och arbetsmiljöarbete
  • Mycket god IT & systemvana
  • Erfarenhet av större, gärna nordisk/internationell organisation
  • Erfarenhet av kollektivavtal, gärna Almegas IT avtal
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom IT- och/eller konsultbranschen

Som person är du bra på att skapa förtroende och goda relationer samt handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och att arbeta i matrisorganisation. Du är trygg i dig själv och drivs av att utveckla struktur, processer och verktyg som skapar en riktigt bra arbetsplats.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller rollen som HR Coordinator får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer