HR Coordinator till Enfo

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

Trivs du i en koordinerande roll där du får arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist? Sök då tjänsten som HR Coordinator på Enfo.

På Enfo är vi stolta över att flera år i rad har blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av ”Great Place to Work”. Vi är äkta, energiska och passionerade och tror på en hållbar balans mellan ditt personliga och professionella liv. Vi tror också på inkluderande värderingar, modernt arbetssätt och hållbart ledarskap. Nu söker vi en HR Coordinator som vill vara med och driva vårt HR-arbete framåt.

I rollen som HR Coordinatorkommer du att arbeta både med breda operativa HR-frågor och som specialist. Du verkar i en nordisk organisation med ett sammansvetsat HR team med kollegor både i Sverige och Finland. Du rapporterar till Senior VP HR som sitter i koncernens ledningsgrupp. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär även resor till våra andra kontor i Sverige, ibland Finland.

I dina arbetsuppgifter på Enfo ingår att ansvara för vår outsourcade löneadministration för Sverige samt hanteringen av pensioner, tjänste- & personalbilar och försäkringar. Rollen består också av personaladministration såsom hantering av personal i våra system, rapportering och att ge support i generella frågor gällande anställningsvillkor. Andra områden som du kommer arbeta med är bl a rekrytering och arbetsmiljöfrågor.Du är ett naturligt stöd till HR Business Partners och chefer och medverkar i arbetet med att vidareutveckla och implementera gemensamma och välfungerande HR processer.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande internationellt bolag.

Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll  
  • Akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • Erfarenhet av löneadministration, rekrytering och arbetsmiljöarbete
  • Mycket god IT & systemvana
  • Erfarenhet av större, gärna nordisk/internationell organisation
  • Erfarenhet av kollektivavtal, gärna Almegas IT avtal
  • Mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska
  • Meriterande med erfarenhet av arbete inom IT- och/eller konsultbranschen

Som person är du bra på att skapa förtroende och goda relationer samt handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du trivs i en föränderlig miljö och att arbeta i matrisorganisation. Du är trygg i dig själv och drivs av att utveckla struktur, processer och verktyg som skapar en riktigt bra arbetsplats.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller rollen som HR Coordinator får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16.

Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer