Rekryterare till Coca-Cola

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du rekryterare och vill jobba på en internationell arbetsplats med stort fokus på hållbarhet i alla led? Sök då tjänsten som rekryterare på Coca-Cola! 

Är du rekryterare och vill jobba på en internationell arbetsplats med stort fokus på hållbarhet i alla led? Sök då tjänsten som rekryterare på Coca-Cola! 

 Till Coca-Cola Sverige söker vi nu en senior rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående på heltid i 4 månader med möjlighet till förlängning och eventuellt övertag. Coca-Cola har sitt kontor, lager och fabrik i Jordbro, söder om Stockholm.

 

Ditt uppdrag
Coca-Cola söker en konsultativ rekryterare med målet att attrahera och rekrytera talanger till organisationens alla funktioner såsom Supply Chain, Sales & Marketing och Global Functions. I rollen som rekryterareblir du en del av den lokala HR-funktionen och en del i det Europeiska Talent Acquisition-teamet på Coca-Cola European Partners (CCEP). I rollen ingår ansvar för rekrytering, Employer Branding och projektledning inom rekrytering för Coca-Cola’s svenska verksamhet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Leda flera parallella rekryteringsprocesser där du har ansvar för att ta fram kravprofil, sourcingplan, hålla intervjuer och kandidatpresentationer.
  • Ansvar för kommunikation och dialog till kandidater och chefer genom hela processen fram till erbjudande och onboarding.
  • Säkerställa ett långsiktigt och hållbart rekryteringsarbete genom att skapa Talent Pipelines för att bygga nätverk med intressanta kandidater i förebyggande syfte.
  • Aktivt arbeta för att uppmuntra mångfald bland sökande.
  • Kontinuerligt samarbeta med dina rekryterarkollegor i Europa för att dela erfarenheter, best practise och vara delaktig i förbättringsprojekt

Utöver detta så arbetar du tätt tillsammans med övriga HR-funktionen kring rekryteringsprognoser, lönemodeller och förmåner samt HR-administration.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som trivs bäst i en snabbrörlig organisation där du förväntas ta snabba beslut, arbeta effektivt och leverera hög kvalitet. För att lyckas med detta uppdrag är du bra på att planera och organisera ditt arbete på ett självständigt och strukturerat sätt. Du är driven, nyfiken, lyhörd och förstår vikten av att sätta dig in i kundens behov och kandidatens situation. Har du jobbat in-house med rekrytering på ett större bolag, ser vi det som en stor fördel.

Krav för tjänsten är:

  • Högskoleutbildning, gärna inom HR
  • Flera års erfarenhet av att leda flera parallella rekryteringsprocesser/projekt
  • Tidigare erfarenhet av arbete med Employer Branding och hur man på bästa sätt når fram med sitt budskap till rätt målgrupp
  • Erfarenhet av att leda projekt, där du har fått involvera olika delar av organisationen och koordinerat arbetet för att nå önskat resultat i rätt tid och med rätt kvalitet
  • Att du är kommunikativ på engelska och svenska, både i tal och skrift.

 

Om Coca-Cola
Coca-Cola European Partners plc (CCEP) is a leading consumer packaged goods company in Europe, producing, distributing and marketing an extensive range of non-alcoholic ready-to-drink beverages and is the world’s largest independent Coca-Cola bottler based on net sales. Coca-Cola European Partners serves a consumer population of over 300 million across Western Europe, including Andorra, Belgium, continental France, Germany, Great Britain, Luxembourg, Monaco, the Netherlands, Norway, Portugal, Spain, and Sweden. The company is listed on Euronext Amsterdam, the New York Stock Exchange, Euronext London, and on the Spanish stock exchanges, and trades under the symbol CCE. For more information about CCEP, please visit www.ccep.com and follow CCEP on Twitter at @CocaColaEP.

You may join for the brand but stay for the people!

 

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga (martina.kolga@wise.se 073-961 30 12) och konsultchef Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se).
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer