HR Chef till Midroc Automation

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Vill du arbeta med och ansvara för hela HR-området i en verksamhet som präglas av tillväxt och en framåtanda? Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet vidare och upp till nästa nivå.

Vi tror att du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av brett HR-arbete. Du har goda kunskaper kring HR-processer och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande bransch. För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för människor och gillar att växla mellan operativt och strategiskt HR-arbete. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom HR.

Observera att ansökningsperioden löper från december till 12 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

 

Exempel på dina arbetsuppgifter

 • Ansvara för att utveckla och driva HR-arbetet i bolaget genom att utveckla, implementera och följa upp gemensamma rutiner och processer. Bolaget lägger stor vikt vid att processerna förstärker vår strävan att stå för en ”skön kultur”
 • Säkerställa att strukturen för HR-arbetet bidrar till verksamhetens framgång
 • Coacha, utbilda och vägleda bolagets chefer
 • Projektleda företagets Traineeprogram
 • Ansvara för vår rekryteringsprocess och strategi för Employer Branding
 • Medlem i ledningsgrupp och delta aktivt i det operativa ledningsarbetet
 • Implementera koncernövergripande processer och policyer
 • Delta aktivt i koncernövergripande HR-arbete och HR-möten
 • Personalansvar för Handläggare Ledningssystem
 • Processägare för ledningssystem avseende processerna HR, arbetsmiljö, hållbarhet och CSR
 • Ansvar för fackliga relationer och förhandlingar

Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är lösningsfokuserad, pålitlig och en engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Meriterande är att du är du är en van förhandlare. Du behärskar officepaketet och utrycker dig enkelt och flytande på svenska och engelska.

 

Om företaget

Midroc Automation är Sveriges ledande automationsföretag med en omsättning på ca 600 Mkr och med ca 200 anställda på 8 orter i Sverige. Vi är en del av Midroc Europe, som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3200 medarbetare och under 2014 omsatte vi över 5 miljarder kronor.

 

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jakob Törnell (jakob.tornell@wise.se, 073 521 65 58) eller Kelly Chau (kelly.chau@wise.se, 073 674 62 26).

Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 januari 2017.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer