HR Chef till Midroc Automation

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Vill du arbeta med och ansvara för hela HR-området i en verksamhet som präglas av tillväxt och en framåtanda? Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet vidare och upp till nästa nivå.

Vi tror att du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av brett HR-arbete. Du har goda kunskaper kring HR-processer och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande bransch. För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för människor och gillar att växla mellan operativt och strategiskt HR-arbete. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom HR.

Observera att ansökningsperioden löper från december till 12 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

 

Exempel på dina arbetsuppgifter

 • Ansvara för att utveckla och driva HR-arbetet i bolaget genom att utveckla, implementera och följa upp gemensamma rutiner och processer. Bolaget lägger stor vikt vid att processerna förstärker vår strävan att stå för en ”skön kultur”
 • Säkerställa att strukturen för HR-arbetet bidrar till verksamhetens framgång
 • Coacha, utbilda och vägleda bolagets chefer
 • Projektleda företagets Traineeprogram
 • Ansvara för vår rekryteringsprocess och strategi för Employer Branding
 • Medlem i ledningsgrupp och delta aktivt i det operativa ledningsarbetet
 • Implementera koncernövergripande processer och policyer
 • Delta aktivt i koncernövergripande HR-arbete och HR-möten
 • Personalansvar för Handläggare Ledningssystem
 • Processägare för ledningssystem avseende processerna HR, arbetsmiljö, hållbarhet och CSR
 • Ansvar för fackliga relationer och förhandlingar

Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är lösningsfokuserad, pålitlig och en engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Meriterande är att du är du är en van förhandlare. Du behärskar officepaketet och utrycker dig enkelt och flytande på svenska och engelska.

 

Om företaget

Midroc Automation är Sveriges ledande automationsföretag med en omsättning på ca 600 Mkr och med ca 200 anställda på 8 orter i Sverige. Vi är en del av Midroc Europe, som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3200 medarbetare och under 2014 omsatte vi över 5 miljarder kronor.

 

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jakob Törnell (jakob.tornell@wise.se, 073 521 65 58) eller Kelly Chau (kelly.chau@wise.se, 073 674 62 26).

Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 januari 2017.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer