Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Chef till Midroc Automation

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet till nästa nivå organisationen som präglas av tillväxt och framåtanda!

Vill du arbeta med och ansvara för hela HR-området i en verksamhet som präglas av tillväxt och en framåtanda? Midroc Automation söker nu en pragmatisk HR Chef som kan ta HR-arbetet vidare och upp till nästa nivå.

Vi tror att du har en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av brett HR-arbete. Du har goda kunskaper kring HR-processer och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande bransch. För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för människor och gillar att växla mellan operativt och strategiskt HR-arbete. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom HR.

Observera att ansökningsperioden löper från december till 12 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

 

Exempel på dina arbetsuppgifter

 • Ansvara för att utveckla och driva HR-arbetet i bolaget genom att utveckla, implementera och följa upp gemensamma rutiner och processer. Bolaget lägger stor vikt vid att processerna förstärker vår strävan att stå för en ”skön kultur”
 • Säkerställa att strukturen för HR-arbetet bidrar till verksamhetens framgång
 • Coacha, utbilda och vägleda bolagets chefer
 • Projektleda företagets Traineeprogram
 • Ansvara för vår rekryteringsprocess och strategi för Employer Branding
 • Medlem i ledningsgrupp och delta aktivt i det operativa ledningsarbetet
 • Implementera koncernövergripande processer och policyer
 • Delta aktivt i koncernövergripande HR-arbete och HR-möten
 • Personalansvar för Handläggare Ledningssystem
 • Processägare för ledningssystem avseende processerna HR, arbetsmiljö, hållbarhet och CSR
 • Ansvar för fackliga relationer och förhandlingar

Som person är du driven, självgående och prestigelös med hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du är lösningsfokuserad, pålitlig och en engagerad ledare med förmåga att få människor med dig. Meriterande är att du är du är en van förhandlare. Du behärskar officepaketet och utrycker dig enkelt och flytande på svenska och engelska.

 

Om företaget

Midroc Automation är Sveriges ledande automationsföretag med en omsättning på ca 600 Mkr och med ca 200 anställda på 8 orter i Sverige. Vi är en del av Midroc Europe, som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3200 medarbetare och under 2014 omsatte vi över 5 miljarder kronor.

 

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jakob Törnell (jakob.tornell@wise.se, 073 521 65 58) eller Kelly Chau (kelly.chau@wise.se, 073 674 62 26).

Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 januari 2017.