HR Generalist till Extenda

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Vi tror på teamkänsla och partnerskap som bygger på en nyfikenhet att alltid vilja lära sig mer. Nu söker vi en HR Generalist som tycker om att utvecklas, både på ett personligt plan och tillsammans med hela vår verksamhet. Vi strävar efter att driva vår affär bortom ställda förväntningar, vill du vara med?

Observera att ansökningsperioden löper från december till 18 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

I rollen som HR Generalist arbetar du nära och rapporterar till HR Chef som sitter i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på vårt kontor mitt i Stockholm City och exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Driva och utveckla löpande HR-processer
  • Ta fram nya arbetssätt inom HR som bidrar till verksamhetens affär
  • Rekrytering, employer branding och onboarding
  • Projektleda regelbundna medarbetarundersökningar
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • På sikt ansvara för lönerevision

 

Vem är du?

Hos oss kommer du att arbeta med ambitiösa kollegor med hög kompetens och vi ser därför gärna att du delar vår vilja att alltid bli bättre. För att lyckas i rollen ser vi att du har 3-5 års erfarenhet av en bred HR-roll sedan tidigare. I den internationella miljö som är vår vardag går det oftast snabbt, detta ger dig stort mandat att påverka din roll och växa med spännande arbetsuppgifter. Som person är du lösningsorienterad och har lätt för att bygga relationer. Tycker du dessutom om att driva utveckling så är detta helt rätt tjänst för dig. Extenda har engelska som koncernspråk så det förväntas att du både talar och skriver engelska flytande.

 

Om Extenda

Extenda are an expanding Swedish software company in implementing and customizing its products for Nordic and international retail companies. The company is dominating in its food and fashion retail niche and has during its 30 years of existence reached impressive market share in the Swedish home market. Food 70%, drugs 50% and fashion more than 35%. Clients are Nordic or European all leading brand names in their respective industry, for example: ICA, Axfood, Systembolaget, Apoteket, Kappahl and Stadium. We are currently rolling out our solution for a major European based food chain called Auchan, as well as one of the world´s leading fashion retailers, H&M in program of international importance. Our products are used in more 35 countries with 100,000’s of users. We are a value based company and our success is guided by industry leading clients that can rely on us, strong domain knowledge, professionalism, technology independence, teamwork and learning and innovation. Our mission is “to provide reliable and future proof digital solutions, which drives competitiveness, profitability and velocity in international retail chains”. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Östersund and leverage a nearshore team in Eastern Europe.  www.extenda.se

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra kompletterande tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 januari 2017.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer