HR Generalist till Extenda

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Vi tror på teamkänsla och partnerskap som bygger på en nyfikenhet att alltid vilja lära sig mer. Nu söker vi en HR Generalist som tycker om att utvecklas, både på ett personligt plan och tillsammans med hela vår verksamhet. Vi strävar efter att driva vår affär bortom ställda förväntningar, vill du vara med?

Observera att ansökningsperioden löper från december till 18 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

I rollen som HR Generalist arbetar du nära och rapporterar till HR Chef som sitter i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på vårt kontor mitt i Stockholm City och exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Driva och utveckla löpande HR-processer
  • Ta fram nya arbetssätt inom HR som bidrar till verksamhetens affär
  • Rekrytering, employer branding och onboarding
  • Projektleda regelbundna medarbetarundersökningar
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • På sikt ansvara för lönerevision

 

Vem är du?

Hos oss kommer du att arbeta med ambitiösa kollegor med hög kompetens och vi ser därför gärna att du delar vår vilja att alltid bli bättre. För att lyckas i rollen ser vi att du har 3-5 års erfarenhet av en bred HR-roll sedan tidigare. I den internationella miljö som är vår vardag går det oftast snabbt, detta ger dig stort mandat att påverka din roll och växa med spännande arbetsuppgifter. Som person är du lösningsorienterad och har lätt för att bygga relationer. Tycker du dessutom om att driva utveckling så är detta helt rätt tjänst för dig. Extenda har engelska som koncernspråk så det förväntas att du både talar och skriver engelska flytande.

 

Om Extenda

Extenda are an expanding Swedish software company in implementing and customizing its products for Nordic and international retail companies. The company is dominating in its food and fashion retail niche and has during its 30 years of existence reached impressive market share in the Swedish home market. Food 70%, drugs 50% and fashion more than 35%. Clients are Nordic or European all leading brand names in their respective industry, for example: ICA, Axfood, Systembolaget, Apoteket, Kappahl and Stadium. We are currently rolling out our solution for a major European based food chain called Auchan, as well as one of the world´s leading fashion retailers, H&M in program of international importance. Our products are used in more 35 countries with 100,000’s of users. We are a value based company and our success is guided by industry leading clients that can rely on us, strong domain knowledge, professionalism, technology independence, teamwork and learning and innovation. Our mission is “to provide reliable and future proof digital solutions, which drives competitiveness, profitability and velocity in international retail chains”. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Östersund and leverage a nearshore team in Eastern Europe.  www.extenda.se

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra kompletterande tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 januari 2017.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till Datscha

Till Datscha söker nu en Digital Marketing Superhero till huvudkontoret i Stockholm med ansvar för den svenska marknaden. Vi är rätt plats för dig som vill utvecklas, ta ett större ansvar och arbeta på en rolig, flexibel arbetsplats med högt tempo och internationell atmosfär. Visst låter det spännande!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Canal Digital

Gillar du tv och underhållning och vill jobba i en bransch under ständig utveckling? Vi är på en förändringsresa mot ett mer datadrivet och digital arbetssätt och behöver nu stärka upp marknadsteamet i Stockholm med Digital Marketing Manager. Vi söker dig som vill utvecklas i en nytänkande marknadsföringsroll.

Stockholm

Läs mer