HR Generalist till Extenda

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Nu söker vi en HR Generalist som vill vara med i vår fortsatta utveckling!

Extenda arbetar med mjukvarulösningar för stora kunder som H&M, Systembolaget, ICA och Åhléns. Vi tror på teamkänsla och partnerskap som bygger på en nyfikenhet att alltid vilja lära sig mer. Nu söker vi en HR Generalist som tycker om att utvecklas, både på ett personligt plan och tillsammans med hela vår verksamhet. Vi strävar efter att driva vår affär bortom ställda förväntningar, vill du vara med?

Observera att ansökningsperioden löper från december till 18 januari och att vi under jul- och nyårsledigheterna inte har möjlighet att svara på eventuella frågor om tjänsten.

I rollen som HR Generalist arbetar du nära och rapporterar till HR Chef som sitter i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på vårt kontor mitt i Stockholm City och exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Driva och utveckla löpande HR-processer
  • Ta fram nya arbetssätt inom HR som bidrar till verksamhetens affär
  • Rekrytering, employer branding och onboarding
  • Projektleda regelbundna medarbetarundersökningar
  • Arbetsrätt och avtalstolkning
  • På sikt ansvara för lönerevision

 

Vem är du?

Hos oss kommer du att arbeta med ambitiösa kollegor med hög kompetens och vi ser därför gärna att du delar vår vilja att alltid bli bättre. För att lyckas i rollen ser vi att du har 3-5 års erfarenhet av en bred HR-roll sedan tidigare. I den internationella miljö som är vår vardag går det oftast snabbt, detta ger dig stort mandat att påverka din roll och växa med spännande arbetsuppgifter. Som person är du lösningsorienterad och har lätt för att bygga relationer. Tycker du dessutom om att driva utveckling så är detta helt rätt tjänst för dig. Extenda har engelska som koncernspråk så det förväntas att du både talar och skriver engelska flytande.

 

Om Extenda

Extenda are an expanding Swedish software company in implementing and customizing its products for Nordic and international retail companies. The company is dominating in its food and fashion retail niche and has during its 30 years of existence reached impressive market share in the Swedish home market. Food 70%, drugs 50% and fashion more than 35%. Clients are Nordic or European all leading brand names in their respective industry, for example: ICA, Axfood, Systembolaget, Apoteket, Kappahl and Stadium. We are currently rolling out our solution for a major European based food chain called Auchan, as well as one of the world´s leading fashion retailers, H&M in program of international importance. Our products are used in more 35 countries with 100,000’s of users. We are a value based company and our success is guided by industry leading clients that can rely on us, strong domain knowledge, professionalism, technology independence, teamwork and learning and innovation. Our mission is “to provide reliable and future proof digital solutions, which drives competitiveness, profitability and velocity in international retail chains”. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Östersund and leverage a nearshore team in Eastern Europe.  www.extenda.se

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra kompletterande tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Denna annons kommer att ligga ute över årsskiftet och vi går igenom urvalet under januari. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 januari 2017.

Vi hörs!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer