Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Utvecklare till Åhléns

Är du en alldeles enastående person med passion för att förenkla och effektivisera? Är du en fena på att hitta nya lösningar? Skulle du dessutom vilja vara en del av Sveriges ledande varuhuskedja, med verklig möjlighet att göra skillnad, så är du kanske den vi söker! Till vår HR avdelning söker vi nu en HR utvecklare!

Är du en alldeles enastående person med passion för att förenkla och effektivisera? Är du en fena på att hitta nya lösningar? Skulle du dessutom vilja vara en del av Sveriges ledande varuhuskedja, med verklig möjlighet att göra skillnad, så är du kanske den vi söker!

Till vår HR avdelning söker vi nu en HR utvecklare

Arbetsuppgifter Den viktigaste aspekten av denna roll är att effektivisera, förenkla och hitta nya smarta lösningar för Åhléns HR relaterade processer. Vi är i ett spännande läge där vi ser att HR kan skapa mervärde genom digitala lösningar. På den snabbrörliga arena vi befinner oss kommer du som HR utvecklare kunna bidra till Åhléns framgång. Rollen innebär;

  • att på ett pragmatiskt sätt utveckla och förenkla HR´s processer och arbetssätt
  • att skapa struktur, effektivitet och kvalitet i HR funktionens projekt, kommunikation och system
  • projektledning och projektdeltagande inom exempelvis nya dataskyddsförordningen, engagemangsmätningar och systemimplementationer
  • övergripande ansvar för system och IT relaterade frågor inom HR funktionen och representant i IT:s Tjänsteforum HR
  • ansvar för uppföljning av KPI:er inom HR
  • samordning och paketering av information och kommunikation från HR, t.ex. intranät och processbeskrivningar

Som HR utvecklare jobbar du nära övriga HR kollegor och har tät kontakt med andra funktioner såsom IT, Information och Lön. 

Din profil Den vi söker är alltså inget mindre än en alldeles enastående person!

Du är en lösningsorienterad projektledare med tydligt målfokus. Uthållighet och ett stort ansvarstagande är viktigt för oss i den här rollen, men eftersom vi är ett snabbrörligt företag är det också viktigt att du gillar förändringar och snabbt kan styra om siktet till nya utmaningar och lösningar.  

Vi vågar säga att du är initiativrik och har mod att utmana dig själv och andra. Du motiveras av att bidra till framgång och trivs i ett sammanhang där vi genom att ha kul tillsammans skapar förutsättningar för ett gott samarbete. Då kan vi gemensamt arbeta för att nå våra mål och genomföra vårt uppdrag ”Lite bättre varje dag” .

Du är en skicklig kommunikatör med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället.

Det är en förutsättning att du har en akademisk utbildning inom HR och flerårig erfarenhet från liknande arbete.

Vårt erbjudandeVi är ett varuhus för alla. Mångfald är en central del i våra rekryteringsprocesser. Hållbarhet är en annan fråga som ligger oss varmt om hjärtat. Som Sveriges ledande varuhuskedja har vi möjlighet att verkligen göra skillnad. Är det här frågor som du också tycker är viktiga? Då kommer vi säkert att trivas ihop. 

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 70 varuhus i Sverige och internethandel via åhléns.se. Vi är varuhuset som noga väljer ut produkter och lösningar för livets alla dagar, på ett enkelt, inspirerande och tillgängligt sätt för våra kunder. Åhléns omsätter 5 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Besök oss gärna på www.ahlens.se

Kontakt I den här rekryteringen samarbetar Åhléns med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Esborn på tfn 073-521 65 98.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, via www.wise.se senast 2017-01-13

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult XXX på tfn 08-123 456 789. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.