Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

ATEA söker en löneadministratör

Till ATEA som är ett specialistbolag inom it-infrastruktur och har kontor i Kista söker vi nu en engagerad löneadministratör

Till ATEA som är ett specialistbolag inom it-infrastruktur och har kontor i Kista söker vi nu en engagerad löneadministratör

Just nu söker vi en löneadministratör till ATEA, ett specialistbolag inom it- infrastruktur. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och sträcker sig initialt 6 månader framåt. För rätt person finns goda chanser till förlängning. Placeringen är på huvudkontoret i Kista.

Om ATEA

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.
Vi finns över hela Sverige och har kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
Nu letar vi efter dig som vill vara med och förstärka vårt team på lön.

 

Ditt uppdrag

ATEA behöver under en period förstärkning på sin löneavdelning av en till löneadministratör. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med fem kollegor i en liknande roll. Vi är ett engagerat team med god stämning och det är högt i tak. Vi är alla intresserade av att ligga i framkant och arbetar med ständiga förbättringar. Då vi arbetar på ett IT-bolag präglas även vårt arbete av högt teknikintresse.

Tillsammans administrerar och kontrollerar vi ca 2100 löner, 500+ tjänstebilar, pensioner samt reseräkningar. 

Som löneadministratör kommer du hantera ca 600 löner, reseräkningar, biladministration samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar i Agda PS med Almegas IT-avtal.

Din bakgrund

Vi söker dig med utbildning inom löneområdet och som gärna har något års erfarenhet. Med fördel har du tidigare arbetat i en serviceroll samt i ett större bolag. Dessutom är det starkt meriterande om du har erfarenhet av lönesystemet Agda.

Vi söker dig som brinner för löneyrket. Som person är du positiv, engagerad och ansvarstagande. Du tycker om att ta egna initiativ och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. 

Konsultrollen hos Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.
 

Mer om tjänsten

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Julia Goossens (070 433 57 35, julia.goossens@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!